MU: rendkívül közel állnak a szupertehetség megszerzéséhez – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.30. 15:28
null
A Manchester United a hírek szerint rendkívül közel áll Darwin Núnez átigazolásához (Fotó: AFP)
Az angol sportnapilapok Dean Jones újságíró információira hivatkozva arról írnak, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United „rendkívül közel” áll a Benfica szupertehetsége, Darwin Núnez átigazolásához.

 

A portugál bajnokság gólkirályi címét 26 góllal bezsebelő Darwin Núnez az elmúlt idényben – minden sorozatot figyelembe véve – 41 tétmérkőzésen 34 gólig és 4 gólpasszig jutott. Nagyszerű teljesítményének köszönhetően Európa egyik legnagyobb ígéretének tartják.

Korábban az Athletic újságírója, David Ornstein írt arról, hogy a csatárgondokkal küzdő MU – Edinson Cavani biztosan távozik, a bántalmazással vádolt Mason Greenwood és a kölcsönből visszatérő Anthony Martial jövője pedig bizonytalan – csatlakozott a Núnezért folytatott versenyfutáshoz. Most a Givemesport újságírója, Dean Jones számolt be arról, hogy a „vörös ördögök” rendkívül közel állnak az uruguayi szupertehetség megszerzéséhez.

A hírek szerint a harmadik helyen záró Benfica 60-70 millió eurót kér a Penarolban nevelkedő 22 éves támadóért, akit a lisszaboniak 2020 szeptemberében 24 millió euróért szereztek meg az Almeríától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik