MU: „Hogy mire van szüksége? Egy igazi s.ggfejre!”

Vágólapra másolva!
2015.10.21. 19:02
Pierre van Hooijdonk, a korábbi holland válogatott csatár szerint Memphis Depay csak akkor lehet igazi futballista, ha valaki egyszer végre helyrerakja a Manchester United klasszisát.

„Depaynak rá kell jönnie végre, hogy a futball csapatjáték. Egy fiatal játékos nem viselkedhet így, a holland válogatotthoz úgy érkezett meg, mint egy perui pánsípos. Semmi tisztelet…” – kritizálta nemrég a legutóbb az edzői pályafutása alatt az Ajaxnál, a Portónál és a Twenténél is megforduló Co Adriaanse Depayt.„Depaynak rá kell jönnie végre, hogy a futball csapatjáték. Egy fiatal játékos nem viselkedhet így, a holland válogatotthoz úgy érkezett meg, mint egy perui pánsípos. Semmi tisztelet…” – kritizálta nemrég a legutóbb az edzői pályafutása alatt az Ajaxnál, a Portónál és a Twenténél is megforduló Co Adriaanse Depayt.

A holland jól teljesít a Manchester Unitednél, sokan azonban elégedetlenek vele, mondva, hozzáállása és pályán kívüli viselkedése miatt hamar bajba kerülhet, és ő lehet „az új Mario Balotelli”.

„Mindenki tudja, hogy elképesztő tehetség és már most hatalmas játékos, de ez nem minden. Kell egy igazi s.ggfej, aki eléáll és megmondja, figyelj, haver, nem viselkedhetsz így, ideje befejezni a sz.rakodást és nekiállni futballozni!” – mondta a Voetbal Internationalnek Pierre van Hooijdonk, aki 2007-ben akasztotta szögre a stoplist

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik