MU: hamarosan pont kerülhet a Sancho-ügy végére – sajtóhír

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.06.04. 10:53
null
Jadon Sancho 93 millió euróért cserébe igazolhat a Manchester Unitedhez (Fotó: AFP)
A The Athletic információi szerint a Manchester United nagyon közel jár Jadon Sancho szerződtetéséhez, és hamarosan hivatalossá is válhat az átigazolás. A lap arról ír, hogy egyre nagyobb a nyomás a klubon, így mindent megtesz azért, hogy megszerezze a 21 esztendős futballistát.

 

A Manchester United már tavaly nyáron szerette volna szerződtetni az angol játékost, azonban akkor a Borussia Dortmund 120 millió eurót kért, amiből nem volt hajlandó engedni. A manchesteriek ezzel szemben most 93 millió eurót fizetnének a futballistáért, viszont a német együttes ehhez még szeretne további 23 millió eurós bónuszt is a megállapodásba foglalni. A The Athletic hozzáteszi, hogy a csapat korábban Harry Maguire és Paul Pogba megszerzésekor is hasonló összeget fizetett ki, így valószínű, hogy most sem lesz ennek akadálya. Ráadásul Ole Gunnar Solskjaer már tavaly nyáron nagyon csalódott volt, hiszen az átigazolási időszak utolsó percéig szorgalmazta a szélső átigazolását.

A Manchester United szurkolói a sajtóhírek mellett azért is bizakodhatnak Jadon Sancho szerződtetésében, mert Marcus Rashford csütörtök este egy közös képet posztolt a szélsővel – ráadásul „little bro"-nak, azaz kis testvérnek nevezte. Természetesen erre az is magyarázat lehet, hogy mindkét játékos tagja az angol válogatott Eb-keretének.

A lap szerint a klub még az Európa-bajnokság kezdete előtt szeretné véglegesíteni az átigazolást, azonban Jadon Sancho már csatlakozott az angol válogatotthoz. Természetesen az is befolyásolni fogja még az árát, hogy milyen teljesítményt nyújt majd a tornán. Klubjában az elmúlt idényben 38 tétmérkőzésén 16 gólt jegyzett és 20 gólpasszt osztott ki.

„Ha fel szeretnénk venni a versenyt a Manchester Cityvel muszáj megerősíteni a keretünket” – nyilatkozta korábban Ole Gunnar Solskjaer. Ennek köszönhetően a The Athletic értesülései szerint Jadon Sancho mellett Pau Torres, Raphaël Varane és Kieran Trippier is szerepel a Manchester United listáján.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik