Képek: Owen 19 éves lánya nem akar az apja pénzéből megélni

Vágólapra másolva!
2022.05.02. 15:23
A Liverpool FC legendás játékosának, Michael Owennek legidősebb lánya, Gemma Rose hétfőn töltötte be a 19. életévét. A büszke apuka a közösségi oldalain is felköszöntötte őt.
GEMMA OWENRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/gem0wen)
GEMMA OWENRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/gem0wen)

 

Az aranylabdás futballistának három lánya és egy fia van. Gemma a legidősebb, aki nem próbál meg édesapja pénzére támaszkodni, hanem határozott elképzelései vannak az anyagi megélhetőségét illetően – olvasható a Daily Mailen.


„Ha jól lovagolok, mindig megkapom, hogy csak azért, mert apuci vett nekem egy drága lovat. Amikor pedig a vállalkozásomat indítom be, akkor azt a megjegyzést kapom, hogy apám pénzét használom fel” – mondta Gemma Owen, akit a díjlovaglás mellett a divat világa is beszippantott. Mivel imád utazni és szereti a divatot, megvalósította az álmát, és saját fürdőruha-kollekciót dobott a piacra (OG Beachwear), a képeken viszont az alacsony költségvetés miatt neki is a tervezettnél többet kellett modellt állnia.

„Annyira ijesztő volt a modellkedés, de ettől függetlenül jól ment. Bikinire vetkőzni, majd odaállni egy ember elé, akit még soha nem láttál, és lefotóz… úgy voltam vele: »ah, oké«” – emlékezett vissza a fotózásra.

„Apám inkább a sport irányába terelt, míg édesanyám mindig hangsúlyozta nekünk, milyen fontos, hogy anyagilag megálljunk a saját lábunkon. Mind a ketten nagyon támogatóak, de azt mondanám, hogy anyám inkább az üzleti szférában való megélhetésünket preferálná.”

Owen a lányával (Fotó: instagram.com/themichaelowen)
Owen a lányával (Fotó: instagram.com/themichaelowen)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik