Fulham: elfogadták a Tottenham Dembéléért tett ajánlatát

Vágólapra másolva!
2012.08.29. 11:30
Gera Zoltán korábbi klubja, a Premier League-ben szereplő Fulham labdarúgócsapata elfogadta a szintén angol első osztályú Tottenham Hotspur Moussa Dembéléért tett ajánlatát, így a „sarkantyúsoknak" már csak a 25 éves belga válogatott játékossal kell megegyezniük a személyes feltételekről.

A Fulham menedzsere, Martin Jol elmondta, Dembélé orvosi vizsgálaton vett részt a Tottenhamnél. A belga válogatott középpályás 2010-ben 6 millió euróért szerződött a Craven Cottage-ra, most jelentős haszonnal adhat túl rajta a Fulham.

A Tottenhamnél a Real Madridhoz távozó Luka Modricot kívánják pótolni a 25 esztendős labdarúgóval. Dembélé a Spurs negyedik nyári szerzeménye lehet az izlandi Gylfi Sigurdsson, a holland Jan Vertonghen és a kölcsönszerződést követően végleg megvásárolt togói Emmanuel Adebayor után.

Az angol sajtó értesülései szerint a Fulham a Sunderlandben szereplő Kieran Richardsonnal pótolná távozó játékosát, akinek vételáráról már meg is egyezett a „fekete macskákkal”. A megállapodás tényét Martin O'Neill, a Sunderland menedzsere is megerősítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik