Anglia: új mezszponzort keres a Manchester United

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.16. 15:12
null
Ki lesz az új mezszponzor? (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United új mezszponzort keres, miután megállapodott a német TeamViewerrel, hogy más formában folytatják az együttműködésüket – hívta fel a figyelmet a manutdfanatics.hu a klub közleményére hivatkozva.

 

A klub a Chevrolet helyett érkező TeamViewerrel 2021 márciusában kötött ötéves mezszponzori szerződést.

A TeamViewer neve egészen addig a Manchester United mezein fog maradni, amíg a „vörös ördögöknek” nem sikerül új mezszponzort találniuk.

„Az elmúlt hónapokban folyó együttműködő és privát egyeztetéseket követően a Manchester Unitednek és a TeamViewer AG-nek sikerültmindkét fél számára előnyös megállapodásrajutni, amelyben az MU opciós jogot szerzett a klub mezszponzori jogának visszavásárlására” – idézi a manutdfanatics.hu a hivatalos közleményt.

Mivel a klub a koronavírus-járvány tetőpontján kötötte meg a szerződését a TeamViewerrel, most megragadja a lehetőséget, hogy a normalizálódottpiaci környezetben megtalálja új mezszponzorát.

„Miután az új mezszponzorral létrejön az egyesség, a TeamViewer a Manchester United globális partnereinek értékes tagjaként folytatja együttműködését a klubbal, biztosítva a Manchester United számára a távoli elérés megoldásait az eredeti, 2026-ig szóló szerződés keretében.”

„Amíg a klub mezszponzora lesz, addig a TeamViewer pénzügyi kötelezettségei nem változnak a Manchester United irányába, majd ezt követően a globális partner státusznak megfelelően fognak alakulni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik