Martial elköszönt a Manchester Unitedtől – hivatalos

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.05.27. 21:22
Anthony Martial búcsúzik a Manchester Unitedtől (Fotó: Getty Images)
Anthony Martial az Instagram-oldalán jelentette be, hogy távozik a Manchester Unitedtől.

„A klubnál eltöltött kilenc hihetetlen év után eljött az idő, hogy új lapot nyissak a pályafutásomban. Amióta 2015-ben megérkeztem, óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy ezt a mezt viselhettem, és a világ legjobb szurkolói előtt játszhattam! Rendíthetetlen támogatást nyújtottak, a jó és a nehéz időkben egyaránt. Szenvedélyetek és hűségetek állandó motivációt jelentett számomra” – írja Instagram-oldalán Anthony Martial.

A francia játékos 2015 őszén csatlakozott a Monacótól a Manchester Unitedhez. Egy féléves sevillai kölcsönidőszakot leszámítva így már kilenc éve erősíti az MU-t. Manchesterben 317 mérkőzésen 90 gólt szerzett és 47 gólpasszt adott. Angliában FA-kupát nyert, míg a nemzetközi porondon a 2017-es Európa-liga-győzelem volt a legjobb eredménye.

„A Manchester United mindig a szívemben lesz. Ez a klub nyomot hagyott a karrieremen és hihetetlen lehetőséget kínált nekem, hogy előttetek játszhattam. Azért távozom, hogy új kihívások elé nézzek, mindig is „Vörös Ördög” maradok, és továbbra is szenvedélyesen követem a klub eredményeit” – búcsúzott Martial. Egyelőre nincs hír, hol folytatja a francia támadó.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik