David Beckham: Ezért néhány unitedes társam „meg fog ölni”

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.21. 11:06
David Beckham szerette az MU ősi riválisának számító Liverpooltól távozó Jürgen Kloppot (Fotó: Getty Images)
Hosszabb interjút adott a SmartLess nevű podcastnak az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) többek között Lionel Messit is foglalkoztató Inter Miami társtulajdonosa, David Beckham. A Manchester United ikonja egyebek mellett rendkívül elismerően beszélt az ősi rivális Liverpooltól távozó Jürgen Kloppról.

„Még Manchester United-szurkolóként is szeretem Jürgent. Szeretem a karakterét, a személyiségét és azt, amit a sportba hozott. Ezért néhány unitedes társam »meg fog ölni«, de szomorú volt látni, hogy távozik. Hihetetlen, amit a klubért és a sportért tett” – mondta David Beckham.

  

Ugyanakkor Manchester kék felén sem lehetnek sokkal nyugodtabbak, a sorozatban megnyert negyedik bajnoki cím ellenére sem. Erről James Milner gondoskodott, aki a Cityvel és a Liverpoollal is megnyerte az angol élvonal küzdelmeit.

„Megnyertem a Premier League-et a Liverpoollal és a Manchester Cityvel is, de nem lehet a kettőt összehasonlítani. Sokkal többet jelent megnyerni a Liverpoollal. Sokkal jobb atmoszféra volt az Anfielden, amikor magasba emelhettük a trófeát, annak ellenére is, hogy nem lehettek szurkolók” – mondta a Klopp irányítása alatt harmadik legtöbb, 323 mérkőzésen pályára lépő James Milner.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik