PL: „Szoboszlai Gerrard óta az első gólerős középpályása a Liverpoolnak”

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.08. 11:01
null
Szoboszlai Dominik a TalkSport szerint Gerrard óta az első gólerős középpályása a Liverpoolnak (Fotó: Getty Images)
Augusztus 11-én a címvédő Manchester City újonc Burnley elleni vendégjátékával kezdődik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2023–2024-es idénye. Ez alkalomból az új igazolások közül a TalkSport megnézte, kikre érdemes különös figyelmet fordítani az új évadban, s a listára felkerült a magyar válogatott csapatkapitánya, a Liverpoolhoz 70 millió euróért szerződő Szoboszlai Dominik is.

 

A TalkSport a topcsapatok új igazolásai közül kiemelte a Manchester United Intertől szerződtetett kameruni kapusát, André Onanát, az Arsenal által brit rekordot jelentő összegért a West Hamtől megszerzett Declan Rice-t, az Aston Villa Bayer Leverkusentől érkező támadóját, Moussa Diabyt, a Brighton brazil csatárát, Joao Pedrót, a Chelsea-hez a Villarrealtól érkező Nicolas Jacksont és a Newcastle új karmesterét, Sandro Tonalit is a Liverpoolba szerződő Szoboszlai Dominik mellett.

„Miután biztossá vált, hogy kifizetik a hatvanmillió fontos kivásárlási záradékot a Leipzignek, minden értelmet nyert Szoboszlai Dominik Liverpoolba költözésével. A Németországban meccsről meccsre jobban teljesítő, közönségkedvenc Szoboszlait Cristiano Ronaldóhoz hasonlítják, atletikus, széles vállú testfelépítése és nagyszerű labdaérzéke miatt. Ami viszont a legjobban izgat, hogy Steven Gerrard óta a magyar az első gólerős középpályása a Liverpoolnak és ez arra utal, hogy Jürgen Klopp kész teljesen új dimenzióba lépni csapatával” – írta a TalkSport Szoboszlairól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik