Championship: az NFL korábbi klasszisa résztulajdonos lett a bajnokcsapatnál

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.05.02. 00:37
A Houston Texans és az Arizona Cardinals korábbi védőfalembere, J. J. Watt és felesége, az amerikai női labdarúgó-válogatottban is szereplő Kealia Watt bejelentették, hogy a Premier League-be feljutó Burnley résztulajdonosai lesznek.

Mint ismert, a Championship 40. fordulójában Vincent Kompany együttese 2–1-re nyert idegenben a Middlesbrough ellen, ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a Burnley a 2023–2024-es évadot a Premier League-ben kezdheti meg.

A házaspár már márciusban a Turf Moorra látogatott, amikor a Burnley 3–0-ra nyert a Wigan ellen.

„Tisztában vagyunk vele, hogy nem csupán a játékosokba és a menedzserbe fektetünk be, hanem a városba és az emberekbe is. Nagy tisztelettel kell bánni egy klubbal, ami 1882 óta létezik. Mi vállaljuk ezt a felelősséget, s nagyon komolyan kell majd dolgoznunk” – mondta Watt.

Az év védőjének 2012-ben, 2014-ben és 2015-ben is megválasztott J. J. Watt 2017-ben az év emberének járó Walter Payton díjat is kiérdemelte, ötször választották a liga legjobb csapatába, s ötször szerepelt a Pro Bowlon, valamint az évtized csapatába is bekerült.

J. J. Watt két idényben is eljutott legalább 20 sackig (az irányító megállítása), ami rekord a ligában. Az NFL történetének egyik legjobb védőjátékosa 2022 decemberében jelentette be visszavonulását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik