MU: megaajánlat a Bayern sztárjáért? 160 millióba kerülhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 11:05
null
Thomas Müllerért állítólag 160 millió eurót sem sajnálna a Manchester United (Fotó: Action Images)
Német lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata mindent elkövet annak érdekében, hogy szerződtesse a Bayern München sztárját, a 25 esztendős Thomas Müllert.

 

A hírről Christian Falk, a német Bild egyik vezető riportere számolt be. A főként a Bayern München átigazolásaival foglalkozó szakíró szerint a Manchester United már megtette ajánlatát a bajoroknak Thomas Müllerért, amely összesen mintegy 160 millió euróra rúg.

Ebben a csomagban benne van az átigazolási összeg, a játékos fizetése öt évre, valamint a további bónuszok is.

A közelmúltban Müller elismerte, egy nagy klub szeretné őt szerződtetni, de nem nevezte meg a csapatot, ugyanakkor elárulta, hogy nem gondolkodik a távozáson.

„Amikor egy klubnál felvetődik a neved, automatikusan foglalkozol vele, egy topcsapat érdeklődése pedig nagyon megtisztelő, azt mutatja, jól játszottál. Boldog vagyok a Bayernben, és 2019-ig érvényes szerződésem van.”

Falk azt is megemlíti, hogy a Radamel Facao távozása, valamint Robin van Persie valószínűsíthető átigazolása után csatárgondokkal küszködő MU ötéves kontraktust kínál a világbajnok Müllernek.

Mint ismert, Louis van Gaal, a „vörös ördögök” menedzsere 2009 és 2011 között a Müllert is soraiban tudó münchenieket irányította.

Nem árt azonban megjegyezni, hogy Müller néhány hete a saját Instagram-oldalára feltett egy fotót, melyen azt írta, a bajoroknál szeretné befejezni a pályafutását.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik