Chelsea: Egy kipipálva, jöhet a PL- és a BL-siker - Henry

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.02. 09:10
Mint beszámoltunk róla, a Chelsea labdarúgócsapata nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 2–0-ra legyőzte a Tottenhamet. A találkozó után Thierry Henry, az Arsenal legendája – aki jelenleg szakkommentátorként dolgozik – elmondta, hisz abban, hogy José Mourinho együttese triplázhat a szezonban.

„Nem könnyű a Chelsea helyzete, a BL-ben a Paris Saint-Germainen kell átverekedniük magukat Mourinhóéknak, utána pedig a Bayern Münchennel, a Real Madriddal és a Barcelonával is találkozhatnak. Ennek ellenére úgy érzem, bármire képesek a londoniak, így a triplázás is meglehet, a Ligakupa-siker után jöhet a bajnoki cím és a BL-győzelem” – mondta a Sky Sports kamerái előtt Thierry Henry.Thierry Henry.

A „kékek” a bajnokságban magabiztosan vezetik a tabellát, előnyük öt pont a második Manchester City mögött, úgy, hogy a londoniak eggyel kevesebb mérkőzést játszottak. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Chelsea az első meccsen 1–1-es döntetlent ért el idegenben a Paris Saint-Germainnel, a visszavágót március 11-én rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik