Vesztes találkozón mutatkozott be Emmanuel Adebayor a Cityben

Vágólapra másolva!
2009.07.25. 19:23
A dél-afrikai Kaizer Chiefs felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az angol Manchester Cityt. Gera Zoltán a Fulhamben végigjátszotta a Peterborough elleni találkozót, továbbá Halmosi Péter és Bogdán Ádám is lehetőséghez jutott saját csapatában.
Adebayor (balra): lesz ez még jobb is
Fotó: Action Images (archív)
Adebayor (balra): lesz ez még jobb is
Adebayor (balra): lesz ez még jobb is
Fotó: Action Images (archív)
Adebayor (balra): lesz ez még jobb is

Emmanuel Adebayor vesztes mérkőzésen mutatkozott be a Manchester Cityben. Az Arsenaltól érkező togói játékossal 1–0-s vereséget szenvedett az angol csapat a Kaizer Chiefstől.

A dél-afrikai alakulattal a Vodacom Challenge döntőjében találkozott a City. A meccset eldöntő találatot Jeffrey Ntuka szerezte még az első félidő 42. percében.

A City négy nappal korábban már 1–0-ra legyőzte a Chiefst, előtte azonban 2–0-ra kikapott a szintén dél-afrikai Orlando Piratestól.

Mark Hughes Given – Vidal (Ben Haim 16.), Dunne (Zabaleta 36.), Onuoha (Weiss 73.), Bridge – Barry, N. de Jong, Wright-Phillips – M. Petrov (Robinho 58.), Bellamy, Adebayor összeállításban küldte pályára csapatát.

A két új nagyágyú, azaz Carlos Tévez és Roque Santa Cruz nem szerepelt.

Ami a magyarokat illet: Halmosi Péter kezdőként 78 percet játszott a Hull Cityben a Sheffield Wednesday ellen, a Fulhamben pedig Gera Zoltán végig a pályán volt a Peterborough otthonában.

A Boltonban Bogdán Ádám a második félidőben védett a Mönchengladbach ellen. A magyar kapus együttese 1–1-es döntetlent játszott, s a Bolton már Bogdánnal a kapuban kapta az egyetlen gólt. A beszámolók szerint azonban Bogdán nem volt benne a németek góljában, ellenben a hajrában az ő nagy védése kellett, hogy a Wanderers „pontot mentsen”.

A Celtic elleni felkészülési mérkőzésen játszó Gyepes Gábor ezúttal pihenőt kapott: a Cardiff City a Swindon Town vendégeként végzett gól nélküli döntetlenre.

FELKÉSZÜLÉS

EREDMÉNYEK
Ipswich Town–Colchester United 2–0
Kaizer Chiefs (dél-afrikai)–Manchester City 1–0
Borussia Mönchengladbach (német)–Bolton Wanderers 1–1
Bradford City–Barnsley 0–2
Bury–Sheffield United 0–3
Exeter–Derby County 1–3
Peterborough–Fulham 3–3
Sheffield Wednesday–Hull City 0–0
Shrewsbury Town–Leicester City 0–4
Swindon Town–Cardiff City 0–0
Barnet–Charlton Athletic 2–0
Leeds United–Blackburn Rovers 1–1

VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Kína–Kirgizisztán 3–0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik