Benítez: El kell adnunk néhány játékost, hogy legyen pénzünk igazolni

Vágólapra másolva!
2009.04.28. 14:24
Rafa Benítez érthető módon szeretné megerősíteni a Liverpoolt, hogy az versenyben tudjon maradni a többi angol élklubbal. Ehhez azonban a spanyol menedzser szerint előbb el kell adniuk néhány játékost, mert csak így lesz elég pénzük az új emberekre.
– Ryan fiam, mehetsz, amerre látsz!
Fotó: Action Images
– Ryan fiam, mehetsz, amerre látsz!
– Ryan fiam, mehetsz, amerre látsz!
Fotó: Action Images
– Ryan fiam, mehetsz, amerre látsz!

A „vörösök” kívánságlistáján olyan nevek szerepelnek, mint az Aston Villát erősítő Gareth Barry, a valenciai David Villa és Raúl Albiol, valamint a Portsmouth jobbhátvédje, Glen Johnson.

A megszerzésükhöz szükséges pénzt a hírek szerint Ryan Babel és Andrea Dossena feláldozásával, azaz eladásával teremtheti elő a Liverpool, a veterán Sami Hyypiänek pedig állítólag a szakmai stábban kínálnak helyet.

„Többé-kevésbé tisztában vagyok vele, hogy mennyit kell majd költenünk. Most úgy gondolom, el kell adnunk néhány játékost, hogy legyen elég pénzünk az új igazolásokra – mondta Benítez. – Dolgozunk a csapat megerősítésén, amit minél gyorsabban és olcsóbban szeretnénk megvalósítani.”

„Fontos minden évben kiváló futballistákat szerződtetni, mégpedig a megfelelő embereket. Most jobb labdarúgóink vannak, mint ezelőtt voltak, éppen ezért lesz nehéz még jobbakat szerezni. Azonban szemmel tartjuk a kiszemelteket, és új játékosokat is keresünk, így készen állunk majd, amikor lépnünk kell” – nyugtatta meg az együttes szurkolóit a Liverpool szakvezetője.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik