Benítez: Németh és Dalla Valle előtt még nagy jövő áll!

Vágólapra másolva!
2009.04.30. 09:28
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere úgy véli, Németh Krisztián és a finn Lauri Dalla Valle előtt még nagy jövő állhat, ugyanis mindkét ifjú csatárnak „rendkívüli tehetsége van a góllövésre”.

Németh kupagyőzelmet érő gólja

Németh kupagyőzelmet érő gólja


ABLETT: NÉMETH MEGKAPTA A JÓ MUNKA JUTALMÁT

Gary Ablett, a „vörösök” tartalékcsapatának trénere is kiemelte Németh játékát a Liverpool Senior Cup döntőjében, mondván, a csatár a góllal végre megkapta méltó jutalmát.

„Elégedett voltam Krisztiánnal, főleg, hogy végre betalált, mert eddig nagyon balszerencsés volt, amikor helyzetbe került. Rengeteget kellett kihagynia ebben az idényben, és sajnos mire ismét játékba lendült, már vége is van a szezonnak” – nyilatkozta.
Németh Krisztián a Liverpool Senior Cup megszerzését jelentő góllal segítette a „vörösök” tartalékcsapatát hétfőn, Lauri Dalla Valle az ifjúsági FA-kupa döntőjébe lőtte az ifiket, nem csoda, hogy szerdai „hétértékelőjében” Rafa Benítez mindkét tehetségre kitért.

„Krisztiánnak a vérében van a góllövés, és ez a legnehezebb a futballban, így aztán nagyon elégedettek vagyunk, hogy ismét betalált” – nyilatkozta Benítez a klub hivatalos oldalának, majd hozzátette, reméli, hogy a támadót a jövőben elkerülik a sérülések.

„Mindenképpen rajta tartjuk a szemünket, hiszen nagy jövő áll előtte, ez egészen biztos. Nagyon remélem, hogy nem lesznek újabb sérülései, hiszen csak ebben az esetben futhatja be azt a karriert, amelyre hivatott.”

„Lauri Dalla Valle a másik csatár, akinek nagy jövője lehet a Liverpoolnál, rengeteg gólt lő a fiatalok között. Általában nem emelek ki jól szereplő csapatból egyetlen játékost, de most meg kell tennem: nagyon meggyőző a teljesítménye” – mondta a spanyol szakember.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik