Alexander Hleb a Real Madrid, Juventus és a Barcelona célkeresztjében

Vágólapra másolva!
2008.04.15. 18:57
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő (Premier League) Arsenal játékosa, Alexander Hleb egyre népszerűbb ez európai élcsapatok körében. A legújabb információk szerint a Real Madrid, a Barcelona és a Juventus is élénken érdeklődik a fehérorosz klasszis iránt. Ezt a tényt a játékos ügynöke is elismerte.
Hleb (balra) kapós lett
Fotó: Reuters
Hleb (balra) kapós lett
Hleb (balra) kapós lett
Fotó: Reuters
Hleb (balra) kapós lett

Az Arsenal középpályása, Alexander Hleb remek szezont fut csapatában. A fehérorosz játékos elévülhetetlen érdemeket szerzett az „ágyúsok” mostani – az utóbbi gyengébben sikerült meccsek ellenére is – jónak mondható idényében, s lassan a csapat kulcsjátékosává nőtte ki magát.

Természetesen a kitűnő teljesítmény nem kerülte el az európai elitklubok szakembereinek figyelmét sem, akik sorra érdeklődnek az átlagon felüli technikai tudással felvértezett játékos iránt.

A szezon előtt sokak által lesajnált Arsenalnak nem lesz könnyű megtartania kulcsjátékosait. Hleb neve pedig a legtöbbször felmerül a lehetséges távozók között.

Korábban felmerült pletykák szerint az Arsenal AC Milan elleni Bajnokok Ligája mérkőzése előtt az Internazionale már konkrét ajánlatot is tett a játékosért, most pedig Hleb ügynöke ismerte el, hogy a Real Madrid, Juventus és a Barcelona is szívesen látná csapatában védencét.

„Állandóan Hleb felől érdeklődnek nálam. Nincs semmi titkolni valóm, Alexander egy világklasszis játékos. A Real Madrid, Juventus és a Barcelona is érdeklődik iránta. Konkrét ajánlatot azonban még egyikőjük sem tett érte” – ismerte el a fehérorosz játékos ügynöke.

Hleb a FC BATE Borisov együttesétől 2000-ben igazolt a Vfb Stuttgart együtteséhez, ahol öt évet töltött el. Kivételes technikai képességei ez idő alatt szúrtak szemet Arsene Wengernek, aki 2005-ben az Arsenalhoz csábította. Hleb azóta az „ágyúsokat” erősíti.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik