Capello megígérte: pályára lép David Beckham a franciák ellen

Vágólapra másolva!
2008.03.25. 19:28
Megnyugodhatnak David Beckham rajongói: kedvencüket mindenképpen pályára küldi Fabio Capello az angol válogatott Saint Denis-i vendégjátéka alkalmából, így a középpályás 100. alkalommal futhat ki a pályára a nemzeti csapat tagjaként.
Jogos a büszke mosoly: immár biztos Beckham 100. válogatottsága
Fotó: Reuters
Jogos a büszke mosoly: immár biztos Beckham 100. válogatottsága
Jogos a büszke mosoly: immár biztos Beckham 100. válogatottsága
Fotó: Reuters
Jogos a büszke mosoly: immár biztos Beckham 100. válogatottsága

„Nem tehetem meg, hogy behívom a keretbe az Egyesült Államokból, és utána egy perc lehetőséget sem adok neki” – mondta a háromoroszlánosok szövetségi kapitánya, mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

Capello azt nem volt hajlandó elárulni, hogy Beckham a kezdőcsapat tagjaként futhat-e ki a Stade de France gyepére a holnapi találkozón. A középpályás olyan nagyságokhoz csatlakozhat 100. válogatottságával, mint Sir Bobby Moore, Sir Bobby Charlton, Peter Shilton, vagy Billy Wright.

Az olasz tréner nyilatkozata alapján ráadásul Beckham további meghívókra is számíthat, amennyiben rendszeresen játszik és jól teljesít klubjában:

„Senki nem jövendőmondó, de az a David Beckham, akit én ismerek, akár a 2010-es világbajnokságon is pályára léphet. Ha a szokott mentalitásával edz és játszik tovább, akkor nyitva áll előtte a válogatott kapuja” – mondta.

„Csodálatos lenne pályára lépni Dél-Afrikában, és nekem sem lehet más a célom. De én sem tudhatom, mi történik 2010-ig, így a legjobb tudásomat igyekszem nyújtani, és meglátom, mire lesz elég. Nekem ez az egész nem arról szól, hogy elérem az álomhatárt, és visszavonulok. Egy-két éve nem hittem volna, hogy elérem a 100. válogatottságomat. Ez rendkívüli megtiszteltetés, és ugyancsak hatalmas dolog, hogy a világ egyik legjobb csapata ellen léphetek pályára századszor” – nyilatkozta Beckham, aki 35 éves lesz a 2010-es világbajnokság idején.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik