Eidur Gudjohsen szívesen igazolna a West Ham Unitedhez

Vágólapra másolva!
2007.07.30. 18:52
Édesapja szerint Eidur Gudjohnsen szívesen lenne a West Ham United labdarúgója, de állítja, még nem tárgyalt a londoni klub illetékeseivel. Arnold Gudjohnsen szerint az FC Barcelona csatára vonzónak találja, hogy a „kalapácsosok” tulajdonosa éppen honfitársa, Eggert Magnusson.

„Hallottunk a West Ham érdeklődéséről, de még nem kerestek meg bennünket – kezdte nyilatkozatát a fia ügynökeként tevékenykedő Arnor Gudjohnsen.

Az izlandi csatár tavaly a Chelsea-ből igazolt a Barcelonába, de a hatalmas konkurencia miatt a reméltnél kevesebb lehetőséghez jutott. Thierry Henry leigazolása pedig tovább nehezíti a helyzetét, ráadásul mostanában a felkészülésből is kimarad sérülés miatt.

„Eidur biztosan elgondolkodna a West Ham ajánlatán, hiszen több izlandi is tagja a klubnak, elég ha csak az elnökre gondolunk. Jelenleg sérüléssel bajlódik, de már a felépülésre is figyel. Azonban nyitott minden ajánlatra” – jegyezte meg Arnor Gudjohnsen.

A 28 éves támadót korábban a Manchester Uniteddel is hírbe hozták, de úgy tűnik, a Carlos Tevezért harcoló klub illetékesei lemondtak róla.

„A Barcelona arról tájékoztatott bennünket, hogy minde Eidurtól függ. Nem állnak az útjába, ha távozni akar, de annak is örülnének, ha a maradás mellett döntene. Eidur nem sieti el a döntést, minden lehetőséget figyelembe kíván venni” – szögezte le a csatár édesapja.

Eidur Gudjohnsen eddig 41 találkozón szerepelt az FC Barcelonában és 10 gólt szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik