Hosszú kihagyás után Michael Owen meghívót kapott a válogatottba

Vágólapra másolva!
2007.05.10. 19:06
Steve McClaren szövetségi kapitány meghívta Michael Owent az angol B-válogatottba, amely Albánia ellen lép pályára május 25-én. A keretben nem található egy játékos sem a Liverpoolból, az Arsenalból és a Chelsea-ből, a Manchester Unitedet is csak Alan Smith képviseli.
Michael Owen a B-válogatottban bizonyíthat
Reuters
Michael Owen a B-válogatottban bizonyíthat
Michael Owen a B-válogatottban bizonyíthat
Reuters
Michael Owen a B-válogatottban bizonyíthat

Hosszú sérülés után térhetett vissza a Newcastle-be Michael Owen, a kiváló csatár még a 2006-os világbajnokságon, a svédek elleni találkozón került a maródiak közé.

Két bajnoki mérkőzés lejátszása után Owen meghívót kapott Steve McLarentől is. Igaz, a kapitány egyelőre még csak a B-válogatottba invitálta a támadót. A második csapat Albánia ellen játszik május 25-én a Burnley pályáján.

McClaren együttesében öt olyan játékos is van, aki még nem mutatkozott be a nagyválogatottban: Michael Dawson, Joleon Lescott, Nicky Shorey, David Bentley és Phil Jagielka még vár a debütálásra.

A kapitány a Chelsea-ből, a Liverpoolból és az Arsenalból nem hívott be egy játékost sem, a Manchester Unitedet is mindössze Alan Smith képviseli.

Owen egyébként várhatóan meghívást kap a felnőttcsapatba is, ugyanis június 6-án a háromoroszlánosok Észtországgal vívnak Eb-selejtezőt, ott pedig az eltiltott Wayne Rooney és a sérült Andy Johnson nem állhat McClaren rendelkezésére.

A B-VÁLOGATOTT KERETE

KAPUSOK:
Paul Robinson (Tottenham), Ben Foster (Watford)
VÉDŐK:
Phil Neville (Everton), Joleon Lescott (Everton), Michael Dawson (Tottenham), Ledley King (Tottenham), Gareth Barry (Aston Villa), Nicky Shorey (Reading)
KÖZÉPPÁLYÁSOK:
Owen Hargreaves (Bayern München), Phil Jagielka (Sheffield United), Aaron Lennon (Tottenham), Kieron Dyer (Newcastle), Scott Parker (Newcastle), Jermaine Jenas (Tottenham), Stewart Downing (Middlesbrough), David Bentley (Blackburn)
CSATÁROK:
Michael Owen (Newcastle), Jermain Defoe (Tottenham), Alan Smith (Manchester United), David Nugent (Preston)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik