Ronaldo nem fordít hátat az MU-nak

A.B. A.B.A.B. A.B.
Vágólapra másolva!
2007.02.13. 10:39
Cristiano Ronaldo nem akar hátat fordítani a Manchester Unitednek, hiába érdeklődik iránta az FC Barcelona és a Real Madrid. Erről a portugál labdarúgó egyik barátja, a Vörös Ördögök korábbi játékosa, Eric Djemba-Djemba számolt be az egyik angol napilapnak.
Cristiano Ronaldo nem tervez klubcserét
Cristiano Ronaldo nem tervez klubcserét
Cristiano Ronaldo nem tervez klubcserét
Cristiano Ronaldo nem tervez klubcserét

„Akárhányszor találkozunk, mindig elmondom neki, hogy maradjon Manchesterben. Nemrég azt válaszolta, hogy a Unitednél akarja folytatni pályafutását” – mondta a kameruni futballista.

Eric Djemba-Djemba is maradásra bíztatja barátját
Eric Djemba-Djemba is maradásra bíztatja barátját
Djemba-Djemba 2003 nyarán, gyakorlatilag Ronaldoval együtt igazolt Manchesterbe, de azóta már az Aston Villát is megjárta, s jelenleg a Burnley-nél szerepel. Kapcsolata azonban nem szakadt meg a portugál csillaggal, rendszeresen találkoznak vagy telefonon beszélgetnek.

„Miért is kellene távoznia Ronaldonak? A United vezetőedzője imádja őt, játékostársai és a szurkolók szintén kedvelik. Remek lehetőségei vannak Manchesterben, nagyszerű edzővel dolgozhat, mindenki segíti abban, hogy elérje céljait. Beilleszkedett, vagyis semmilyen okot nem látok arra, hogy most hirtelen távozzon. Jól alakulnak a dolgai, nincs oka a panaszra. Ki tudja, mi történne, ha klubot cserélne és külföldre igazolna?” – érvelt barátja angliai maradása mellett Eric Djemba-Djemba.

A kameruni futballista szerint az is a maradás mellett szól, hogy Cristiano Ronaldo mindössze huszonkét éves, így még hosszú pályafutás előtt áll.

„Még évek múlva is lesz lehetősége arra, hogy Barcelonába vagy a Real Madridhoz szerződjön” – jegyezte meg a jó barát.

Eric Djemba-Djemba a sikertelen manchesteri időszak ellenére szurkol a Unitednek, s reméli, a szezon végén ismét bajnok lesz a csapat.

„A United és Ferguson is nagyon akarja ezt a sikert. Szükségük van erre, hiszen négy év nagy idő egy olyan klub életében, mint a United. Legutóbb pedig 2003-ban volt bajnok. Szerintem Ferguson vissza is vonul az aranyérem megszerzése esetén, ugyanis ez hajtja előre, mindent ennek rendel alá” – zárta mondóját a kameruni középpályás.

Szavazás

Melyik csapatban szerepel Cristiano Ronaldo a 2007-2008-as szezonban?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik