NHL: sorozatban negyedszer nyert a Ducks, harmadszor a Wild

Vágólapra másolva!
2021.11.08. 07:41
null
Derek King (középen) győzelemmel mutatkozott be a Blackhawks kispadján (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság hétfőre virradóra rendezett mérkőzésein az Anaheim Ducks sorozatban negyedszer, a Minnesota Wild harmadszor diadalmaskodott, a Chicago Blackhawks pedig a nap egyetlen hosszabbításos mérkőzésén diadalmaskodott – a Nashville Predators volt a szenvedő fél.

A Chicago kispadján a menesztett Jeremy Colliton helyét ideiglenesen átvevő Derek King győzelemmel mutatkozott be: a Blackhawks hosszabbításban múlta felül a vendég Nashville együttesét, ezzel 13 találkozójából a második győzelmét aratta.

A többi találkozón rendes játékidős hazai siker született, egyformán háromgólos. A Vancouver 6–3-as, a tavaly döntős Dallas felett aratott győzelméből Quinn Hughes három gólpasszal vette ki a részét.
Sorozatban negyedszer nyert az Anaheim, amely előtt ezúttal a 2019-es bajnok St. Louis hajtott fejet. A Ducks kapujában John Gibson 34 védést mutatott be.

A Detroit korai hátrányból fordított a Vegas Golden Knightsszal szemben, a Minnesota pedig úgy győzött 5–2-re a New York Islanders ellen, hogy a záró harmadnak a Szigetlakók 2–1-es előnyével vágtak neki a felek. A vendégek mindkét találatát Anders Lee szerezte.

NHL ALAPSZAKASZ
Detroit Red Wings–Vegas Golden Knights 5–2
Chicago Blackhawks–Nashville Predators 2–1 – hosszabbítás után
Anaheim Ducks–St. Louis Blues 4–1
Minnesota Wild–New York Islanders 5–2
Vancouver Canuck–Dallas Stars 6–3

(MTI)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik