NFL: így reagált Brady a hétvége legkellemetlenebb játékára – videó

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.14. 15:27
null
Tom Brady (balról) és Leonard Fournette játéka nem úgy jött össze, ahogyan azt szerették volna (Fotó: Getty Images)
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) a Tampa Bay Buccaneers Németországban verte meg 21–16-ra a Seattle Seahawks csapatát. A meccs folyamán a Bucs egy bizarr játékkal próbálkozott Tom Brady felé, ami balul sült el – az irányító a mérkőzés után komikusan kommentálta a történéseket.

 

Az NFL történetében először rendezett meccset Németországban, és az internet máris „felrobbant” egy, a mérkőzésen történt trükkös játékot követően: a harmadik negyedben 14–3-as vezetésnél a floridai csapat szokatlan módon elkapóként állította fel a 45 éves Tom Bradyt a pályára, míg a futó, Leonard Fournette tölthette be az irányító szerepét. Fournette végül ténylegesen Brady felé hajította a labdát, aki megcsúszott a játék során, így a szemfüles seattle-i újonc védő, Tariq Woolen kaparinthatta meg azt.

A hétszeres Super Bowl-győztes Twitter-oldalán mondta el gondolatait a történtekkel kapcsolatban. „Ha nem csúszom el, ez egy Randy-féle elkapás hat pontért” – írta Brady, utalva ezzel volt csapattársára, Randy Moss-ra, akit minden idők egyik legjobb elkapójaként tartanak számon.


A balul sikerült játék ugyan nem változtatott a meccs végkimenetelén, viszont sokan kritizálták az edzőt, hogy túl nagy kockázatot vállalt azzal, hogy viszonylag szoros meccsen ilyen játékot hívott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik