Nick Foles (7) felépült, vissza is tér a Jacksonville kezdőcsapatába

Newton az előszezon során lábfejsérülést szenvedett, s bár az idényt még el tudta kezdeni, a második játékhéten rásérült, és azóta rehabilitáción van.

Kyle Allen kezdett a helyén,  s nem is játszik rosszul, hiszen vele 5–1 a Panthers mérlege, míg Newtonnal a legutóbbi nyolc mérkőzésén kikapott.

Hirdetés

MENETREND – 1–10. FORDULÓ
MENETREND – 11–17. FORDULÓ
A CSOPORTOK ÁLLÁSA
A KONFERENCIÁK ÁLLÁSA

Newton a napokban specialistánál járt, és arra jutottak, hogy  nem sürgetik a visszatérést, hiszen lehetetlen megmondani, mikor lesz játékra kész állapotban a 2015-ös idény MVP-je.

Jacksonville-ben viszont visszatér a csapatba az idény elején kezdő irányító, a csapat a hét végi szabadnapját követően Nick Folesra bízza a passzjátékot.

Foles-nak az első héten elszenvedett kulcscsonttörése után irányítóként lehetőséget kapó Gardner Minshew nagyon jól játszott, a csapat 4–4-es mérleget ért el a hatodik körös újonccal. Az évad előtt négy évre 88 millió dolláros szerződést kapó Foles padoztatása egészségesen azonban pazarlás lenne.

Foles a 2017-es idényben Philadelphiában Carson Wentz megsérülése után Super Bowl-győzelemre vezette az Eaglest, s a nagydöntő MVP-je lett.