NBA: Mbappé elmondta, szerinte ki a top 5 kosaras a ligában

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.04. 13:51
null
Mbappé (jobbra) és Hakimi első sorból élhették át a Brooklyn győzelmét (Fotó:Twitter/Achraf Hakimi)
A Paris Saint-German szupersztárja, Kylian Mbappé és csapattársa, Asraf Hakimi magyar idő szerint kedd hajnalban élőben tekinthették meg a Brooklyn Nets és a San Antonio Spurs összecsapását az amerikai profi kosárlabdaligában. A meccsnézésen kívül Mbappé még interjút is adott a mérkőzés végén, amiben elmondta, szerinte ki a top 5 NBA-kosaras.

A futballisták közvetlenül a pálya széléről élhették át a Nets 139–103-as hazai győzelmét. A mérkőzés végeztével pedig a PSG játékosai ajándékba kaptak egy-egy aláírt Nets-mezt a kétszeres bajnok Kevin Duranttól. Az élményt Mbappé megosztotta az Instagram-oldalán.


Természetesen a fiatal francia nem távozhatott a helyszínről anélkül, hogy letámadják az újságírók. Az NBA hivatalos francia Twitter-oldala tett közzé egy – már azóta felkapott – meccs utáni interjút, amelyben Mbappé megnevezi, szerinte ki az öt legjobb játékos jelenleg a ligában.

A listáján szerepel minden idők egyik legjobbja, LeBron James, a már említett Kevin Durant, az MVP (legértékesebb játékos) cím egyik legnagyobb esélyese, Luka Doncic, a „görög szörnyeteg”, Janisz Adetokunbo és a Celtics 24 éves sztárja, Jayson Tatum.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik