NBA: kiütéses Indiana-siker, egyenlített a címvédő

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.13. 06:47
Denver Nuggets v Minnesota Timberwolves - Game Four
Nikola Jokics (labdával) újfent megállíthatatlan volt (Fotó: Getty Images)
Két mérkőzést rendeztek helyi idő szerint vasárnap az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-elődöntőiben. Az Indiana Pacers fölényes győzelmet aratott odahaza a New York Knicks felett, és kiegyenlítette a párharc állását, míg a címvédő Denver Nuggets a Minnesota Timberwolves otthonában nyert, és szintén egyenlített.

Keleten a mérkőzés előtt a párharcban 2–1-re vezető Knicks Indianapolisba látogatott, ahol azonban ezúttal esélye sem volt – sőt mondhatni, ami rossz összejöhetett, az összejött a New York-i együttes számára. A Pacers 121–89-re győzve kiütötte ellenfelét, és 2–2-re alakította a párharcot. A találkozón a hazaiak legjobbja Tyrese Haliburton volt, aki 20 pontja mellé kiosztott öt asszisztot, és összeszedett hat lepattanót.

Nyugaton a címvédő Nuggets idegenben egyenlítette ki a Minnesota Timberwolves elleni párharcot egy nagyon magas színvonalú összecsapáson, amelyen mindkét fél felvonultatott egy-egy pazar teljesítményt. A Denvernél Nikola Jokics 35–7–7-es mutatóval zárt, míg a Timberwolvesnál Anthony Edwards 44 pontot szórt – utóbbi azonban kevés volt a győzelemhez. A párharc helyi idő szerint kedden 2–2-es állásról folytatódik, de már Denverben találkoznak a felek.

NBA, RÁJÁTSZÁS
KELETI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS
Indiana Pacers–New York Knicks 121–89
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2–2

NYUGATI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS
Minnesota Timberwolves–Denver Nuggets 107–115
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik