NFL: a sztárfutónak véget ért az idény, a Steelers legyőzte a Brownst

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.09.19. 07:20
null
T. J. Watt is touchdownt szerzett a Browns ellen (Fotó: Getty Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 2. fordulójában a Pittsburgh Steelers 26–22-re legyőzte a Cleveland Brownst, míg a New Orleans Saints 20–17-es sikert aratott a Carolina Panthers felett.


PITTSBURGH STEELERS–CLEVELAND BROWNS

Őrülten kezdődött a Steelers–Browns csoportrangadó, ugyanis a Steelers már az első játékból touchdownt ünnepelhetett – Deshaun Watson Harrison Bryantet vette célba, a tight end kezéről Alex Highsmith linebackerhez pattant a labda, aki érintetlenül futott be a célterületre.


A sokkoló nyitány után mezőnygólt szerzett a Browns, a következő TD pedig az első negyed végén jött: Jerome Ford kapta el Watson passzát hat pontért cserébe, a kétpontos kísérlet is sikeres volt.

Ezt követően a clevelandi támadósor igencsak megakadt, egymás után háromszor is puntra kényszerült. Eközben a Kenny Pickett vezette Steelers-offense előbb egy mezőnygóllal feljött egy pontra, majd George Pickens 71 yardos touchdownjának köszönhetően fordított is.


Egy-egy újabb mezőnygól után a Cleveland ismét TD-t és kétpontost szerzett, így az utolsó negyedben 22–19-re vezetett. Hét perccel a meccs vége előtt azonban Watson nagy hibát követett el, a fumble-je után T. J. Watt rohant vissza a Bronws célterületére.


Kevin Stefanski csapatának kétszer is lehetősége volt a mérkőzés megnyerésére, de Watsonék az ellenfél térfelére sem tudtak átmenni, így a Steelers 26–22-re megnyerte a csoportrangadót.

A találkozón súlyos sérülést szenvedett a Browns sztárfutója, Nick Chubb, akit már nem is láthatunk játszani ebben az idényben.

CAROLINA PANTHERS–NEW ORLEANS SAINTS

A Panthers és a Saints összecsapásán a két csapat védelme és a rúgók voltak főszerepben, ugyanis az első hatpontos csak a harmadik negyed végén született meg, addig két-két mezőnygólt láthattunk.

A New Orleans-i együttesben Tony Jones Jr. két futott touchdownt szerzett, amivel az utolsó játékrészben 20–9-re vezetett a Saints.


A hazaiak a meccs végén Adam Thielen elkapott TD-jének és a sikeres kétpontos kísérletnek köszönhetően feljöttek három pontra, de egyenlíteni már nem tudtak – Derek Carrék 20–17-re nyertek.


AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
2. FORDULÓ

Carolina Panthers–New Orleans Saints 17–20
Pittsburgh Steelers–Cleveland Browns 26–22

KORÁBBAN
Atlanta Falcons–Green Bay Packers 25–24
Buffalo Bills–Las Vegas Raiders 38–10
Cincinnati Bengals–Baltimore Ravens 24–27
Detroit Lions–Seattle Seahawks 31–37 – h. u.
Houston Texans–Indianapolis Colts 20–31
Jacksonville Jaguars–Kansas City Chiefs 9–17
Tampa Bay Buccaneers–Chicago Bears 27–17
Tennessee Titans–Los Angeles Chargers 27–24 – h. u.
Arizona Cardinals–New York Giants 28–31
Los Angeles Rams–San Francisco 49ers 23–30
Dallas Cowboys–New York Jets 30–10
Denver Broncos–Washington Commanders 33–35
New England Patriots–Miami Dolphins 17–24

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik