NFL: Aaron Rodgers a New York Jetsben folytatja – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.04.24. 22:48
null
Rodgers a New York Jets irányítója lesz a következő idénytől (Fotó: Getty Images)<br />
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) a New York Jets és a Green Bay Packers megállapodott egymással Aaron Rodgers elcserélésről. A 39 éves irányító 18 esztendő után távozik a wisconsini együttestől.

 

„Az a szándékom, hogy a Jetsben folytatom a pályafutásomat. A Packersnél többször is tudtomra adták, hogy tovább szeretnének lépni. Imádlak, Green Bay, köszönöm. Olyan szomorú vagyok, mint néhányan közületek, de még találkozunk!” – üzente márciusban Aaron Rodgers a csapat vezetőségének és a szurkolóknak is.

Sokáig úgy nézett ki, hogy a klasszis QB akár a Packersben is ragadhat, mivel nehezen jutott egyezségre a Green Bay és a New York Jets. Hétfő este azonban véget értek a találgatások, az NFL a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a trade-et.

A csere részletei Adam Schefter információi szerint: a Jets a 2023-as draft 13., 42. és 207. választási jogát adja a Packersnek, plusz egy 2024-es második körös picket, ami első körössé változik abban az esetben, ha Rodgers legalább 65 százalékban pályán van.

A Packers a 39 éves irányító mellett az idei draft 15. és 170. választási jogát ruházza át a New York-i alakulatnak. Rodgers minden bizonnyal egyetemi mezszámában, a 8-asban játszik majd, ugyanis a 12-est Joe Namath tiszteletére visszavonultatta a Jets.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik