Las Vegas: őrizetbe vette a rendőrség O. J. Simpsont

Vágólapra másolva!
2007.09.16. 22:42
Őrizetbe vette a rendőrség egy Las Vegas-i szállodai szobában O. J. Simpson korábbi amerikaifutball-játékost, akinek a neve a gyanú szerint összefüggésbe hozható egy múlt heti fegyveres rablással – közölte a CNN.
Az amerikai hírtelevízió rendőrségi forrásból értesült a történtekről, ám a helyi szóvivő nem akarta megerősíteni, hogy Simpson volt az illető.
Azt ugyanakkor elmondta Jeff Whitehead hadnagy, hogy szombat este letartóztattak egy férfit, aki, úgy gondolják, O. J. Simpsonnal volt az állítólagos betörés idején.

Whitehead azt sem kívánta kommentálni, hogy a rendőrség lefoglalt két lőfegyvert is, amelyeket vélhetőleg a csütörtök esti bűncselekmény során használtak. A Palace Hotelben egy sportereklye-kereskedőt raboltak ki a szobájában.

Simpson azt mondta, golfpartnereivel és több barátjával érkezett az ominózus szállodába, hogy visszaszerezzen néhány sportereklyét, fotót és más tárgyakat amelyeket állítása szerint elloptak tőle. A sajtónak a botrányhős azt mondta, egy árverésszakértő szervezte meg a találkozót az eladókkal.

A most 60 éves egykori sportolót és színészt 1995-ben mentették fel a vádak alól, miután azzal gyanúsították, hogy megölte az exfeleségét és annak barátját. Ez volt az Egyesült Államok történetének egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó büntetőeljárása.

Nemrégiben könyvet adott ki Ha én tettem volna címmel arról, hogyan követte volna el a kettős gyilkosságot, ha ő lett volna a tettes.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik