Barca: Dembélé kimaradt a keretből, majd oda se ért a meccs kezdetére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.11. 18:54
Mint korábban beszámoltunk róla, a Barcelona hazai pályán vereséget szenvedett a Betistől a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A katalánok keretében nem szerepelt Ousmane Dembélé neve, aki, mint utólag kiderült, a mérkőzés elejéről is lemaradt, mivel késve érkezett meg a Nou Campba.

A Barcelonánál a keretből kimaradó játékosok általában 15-45 perccel érkeznek meg a mérkőzés előtt, nem úgy, mint a Betis elleni összecsapás előtt Ousmane Dembélé, aki két perccel a kezdősípszó előtt gurult be a Nou Camp parkolójába, így a mérkőzés elejéről is lemaradt, írta egy spanyol televíziós a Twitteren.Twitteren.

A Barcelona fiatal francia világbajnokának nem alakul túl fényesen a karrierje Spanyolországban. Legutóbb például úgy hagyott ki egy edzést, hogy nem szólt a tréninget megelőzően az illetékeseknek, majd hiába próbálták elérni, nem tudták.

Dembélé 2017 nyarán 115 millió euróért érkezett a Borussia Dortmundból, de nem sikerült alapemberré válnia a katalánoknál. Korábban a Dortmundtól való távozása előtt is hasonló viselkedési problémák voltak a 21 éves játékossal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik