Rali: Óriási érzés uralni egy ilyen magas szintű technikát – Turán

A Turán Frigyes, Bagaméri László kettős az idei ralibajnokság egyik nagy esélyese, s ezt a vasárnapi kisvaszari versenyen is bizonyította. Mint ahogy az is kiderült, hogy késhegyre menő csata várható az idén a bajnoki címért.

Rali-vb: a koronavírus miatt a walesi versenyt is törölték

A koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg a Wales-ralit, amely az idei világbajnoki sorozat utolsó előtti versenye lett volna.

Rali-vb: törölték az új-zélandi versenyt a vírus miatt

A koronavírus-járvány hatására törölték az Új-Zéland ralit, amely ebben az idényben csatlakozott volna a világbajnoki (WRC) sorozathoz.    

Rali ob: 6 futamos bajnoksággal terveznek az új naptárban

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) kedden véglegesítette a rali országos bajnokság módosított versenynaptár-tervezetét, amely szerint július közepén rajtol a hat futamból álló sorozat.

Rali Eb: július végén Rómában indulhat az idény

A tervek szerint július végén Rómában veszi kezdetét a rali Európa-bajnokság, amelynek nyolc tervezett futamából jelen állás szerint hetet rendeznek meg az átalakított versenynaptár alapján.

Koronavírus: Turán Frigyes önkéntes munkával segít

A közeljövőben már tesztelné a Volkswagen Polo GTI R5-ös versenyautót az Európa-bajnoki futamgyőztes Turán Frigyes, Bagaméri László ralipáros, de a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások enyhítését követően még vár a pontosabb információkra.

Rali: Turánék autója volt a legjobb a virtuális térben

Az Európa-bajnoki futamgyőztes Turán Frigyes, Bagaméri László páros Volkswagen Polo GTI R5-ös versenyautójával induló ifjabb Szabó Zoltán nyerte a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) által szervezett ERally Országos Bajnokság küzdelmeit az R5-ös kategóriában.

Rali: Turán Frigyes csalódott, de elfogadja a kialakult helyzetet

Turán Frigyes Európa-bajnoki futamgyőztes raliversenyző optimistán készül a folytatásra és abban bízik, hogy júniusban elkezdődhet az országos bajnokság, de az eddig elmaradt két futam „minden egyes kilométere és tesztje″ hiányzik neki.

Rali-vb: a hatszoros világbajnok nyert Mexikóban

A hatszoros világbajnok Sébastien Ogier nyerte meg szombaton a rali világbajnoki sorozat (WRC) szezonbeli harmadik versenyét, amelyet Mexikóban rendeztek.

Autósport: törlések helyett halasztásokra készülnek itthon

A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) a hazai és a hazai rendezésű nemzetközi események tekintetében is elsősorban halasztásra és nem törlésre készül a koronavírus-járvány miatt Oláh Gyárfás elnök szerint.

Rali: az Eb-futamgyőztes Turán új autóval küzd a bajnoki címért

A Turán Frigyes, Bagaméri László kettős új autóval (Volkswagen Polo R5) és bajnoki reményekkel vág neki a szezonnak. A tavalyi Európa-bajnoki futamgyőzelem lendületet adott a párosnak, amely már igazán megérdemelné a bajnoki címet. Igaz, arra legalább hatan pályáznak eséllyel.

Tereprali: rajt az óvárosban a katari világkupafutamon

Az ünnepélyes rajtceremóniával elkezdődött a katari tereprali-világkupafutam, amelyen a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős képviseli a magyar színeket.

Rali: Katar lesz a 40. – Szalay világkupán kezdi a szezont

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a katari világkupa-versenyen kezdi az idei szezont – ez lesz a negyvenedik(!) ország, amelyben a pilóta próbára teszi gyorsaságát.

Rali-vb: Elfyn Evans győzött Svédországban

A brit Elfyn Evans nyerte meg vasárnap a rali világbajnoki sorozat (WRC) szezonbeli második versenyét, amelyet Svédországban rendeztek. A második helyen a címvédő Ott Tänak végzett. A 13 állomásos WRC március 12. és 15. között Mexikóban folytatódik.

Alpok-Adria-kupa: idényzáró futam lesz az a Szilveszter-rali

A nemzetközi Alpok-Adria Rali Kupa (AARC) idényzáró futama lesz az idén a Szilveszter-rali.

Rali-vb: hatalmas bukást úsztak meg sértetlenül – videó

A 2020-as rali-világbajnokság (WRC) első állomásán, a Monte-Carlo ralin hatalmasat bukott a címvédő Ott Tänak. Az észt versenyző 185 kilométer per órás sebességnél veszítette el az uralmát az autója felett, majd többször is megpördült a levegőben.

Dakar: újabb halálos áldozat, Edwin Straver is elhunyt

Paulo Goncalves után újabb halálos áldozatot követelt a 2020-as Dakar rali: Edwin Straver a viadal utolsó előtti napján szenvedett súlyos balesetet, s bár napokon keresztül küzdöttek érte, nem tudták megmenteni az életét.

Rali: Herczig Norbert fia is rajthoz áll az idei szezonban

A négyszeres abszolút magyar bajnok Herczig Norbert fia, Patrik is rajthoz áll az országos rali bajnokság idei szezonjában.

Dakar: versenybalesetben elhunyt Paulo Goncalves

Halálos versenybaleset történt a Dakar rali vasárnapi szakaszán: a nyolcas rajtszámmal induló portugál motoros, Paulo Goncalves a mért szakasz 276. kilométerénél bukott.

Rali: a WRC2 világbajnoka is rajthoz áll a Hungaroringen

Rajthoz áll a hagyományos évbúcsúztató Szilveszter ralin Kalle Rovanperä, a világbajnokság WRC2-es kategóriájának idei bajnoka, aki ezen a versenyen búcsúzik eddigi csapatától.