Szardínia rali: Sordo nyert, Tänak az élre állt

A spanyol Daniel Sordo, Carlos del Barrio kettős nyerte a rali-világbajnokság szardíniai futamát, míg az észt Ott Tänak átvette a vezetést összetettben a francia Sébastien Ogier-től.

Ralibaleset: az MNASZ nem adott ki engedélyt a versenyre

A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) nem adott ki hozzájárulást, engedélyt a tótkomlósi raliverseny megrendezéséhez – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel. A múlt vasárnapi verseny záró programja közben az egyik raliautó a nézők közé hajtott, tizenegyen megsérültek.

Rali: a nézők közé hajtott egy versenyző Tótkomlóson

A nézők közé hajtott egy versenyző a hétvégi Tótkomlós ralin – számolt be róla a beol.hu.

Rali Eb: 10. közös versenyére készül a Herczig, Ferencz páros

Tizedik alkalommal versenyez együtt Herczig Norbert és Ferencz Ramón, akik a rali Európa-bajnokság (ERC) idei harmadik futamán Lettországban állnak rajthoz a hétvégén.

Rali Eb: a Herczig, Ferencz páros 4. lett a Kanári-szigeteken

A Herczig Norbert, Ferencz Ramón páros a negyedik helyen végzett a rali Európa-bajnokság (ERC) idei második futamán, a Kanári-szigeteken.

Argentin rali: Neuville nyert, és összetettben az élre állt

A Hyundaijal versenyző Thierry Neuville nyerte meg a rali-világbajnokság ötödik futamát, az Argentin ralit.

Miskolc rali: Vinczééket megint nem tudta legyőzni senki

Az idénynyitó egri versenyhez hasonlóan az országos bajnokság második futamát, a szombat este véget érő Miskolc ralit is a Vincze Ferenc, Bacigál Igor kettős nyerte meg.

Rali: emléktáblát avattak Ferjáncz Attila szülőházánál

Emléktáblát avattak kedden Budapesten Ferjáncz Attila kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes, 32-szeres magyar bajnok raliversenyző szülőházánál.

Autósport: nemcsak gyönyörű, de le is nyomja a férfiakat a pályáról – videó

2017-ben és 2018-ban is megválasztották az ország legjobb női autóversenyzőjének Vogel Adriennt, aki kategóriájában első lett a hét végén az Eger ralin. A volán mögött magabiztos, mindent tud az autókról, de a férfiaknál nemcsak ezzel imponálhat, hiszen nem mellesleg gyönyörű is. Ismerkedjen meg Vogel Adriennel az NSO Tv videójában. Ha még többet szeretne megtudni róla, akkor keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém című mellékletében!

Rali ob: Vincze végig kontroll alatt tartotta a mezőnyt

A Vincze Ferenc, Igor Bacigal kettős nyerte a vasárnap befejeződött Eger-ralit, az országos bajnokság szezonnyitó futamát.

Korzika rali: Thierry Neuville győzött és az élre állt

A belga Thierry Neuville nyerte a Korzika ralit, a világbajnoki sorozat negyedik viadalát, s ezzel összetettben is az élre állt.

Svéd rali: Tänak sikerével átvette a vezetést összetettben

Az észt Ott Tänak nyerte meg a Svéd ralit, a világbajnoki sorozat második versenyét, ezzel az élre állt összetettben.

Rali-vb: minden idők legszorosabb befutója Monte-Carlóban

Sébastien Ogier nyerte a Monte-Carlo ralit, a világbajnoki sorozat első versenyét. A hatszoros vb-győztes francia pilóta, aki tavaly Forddal győzött, ezúttal már Citroënnel versenyzett, és 2.2 másodperccel előzte meg a belga Thierry Neuville-t – ez a Monte-Carlo rali történetének legszorosabb befutója. A harmadik helyen az észt Ott Tänak végzett. Ogier hetedszer bizonyult a legjobbnak ezen a viadalon, a legutóbbi hat alkalommal ő nyert itt.

Szilveszter-rali: cseh siker a jubileumi versenyen

A rendezők korábbi közlésével ellentétben mégis a cseh Ondrej Bisaha, Petr Tesinsky páros nyerte meg a jubileumi, 20. alkalommal megrendezett és szombaton befejeződött Szilveszter-ralit.

Rali: Herczig márkát váltott, jövőre az Eb-dobogó a cél

Herczig Norbert kilenc év után márkát váltott – mostantól (már a hétvégi Mikulás ralin is) egy Volkswagen Polo R5 volánjánál láthatjuk. A négyszeres abszolút bajnok jövőre az Európa-bajnoki dobogót célozza meg!

Rali Eb: novemberben rendezik jövőre a nyíregyházi futamot

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) motorsport világtanácsának szentpétervári ülésén véglegesítették a rali Európa-bajnokság (ERC) 2019-es versenynaptárát, amelyben november második hétvégéjén szerepel a Nyíregyházán sorra kerülő magyarországi versenyhétvége is.

Ausztrál rali: Ogier sorozatban hatodszor világbajnok

Sébastien Ogier megvédte a címét, sorozatban hatodszor nyerte meg a rali-világbajnokságot. Az ausztráliai szezonzárón vasárnap a finn Jari-Matti Latvala győzött.

Mindössze egyetlen ponton múlott Hadikék magyar bajnoki címe

Az utolsó métereken dőlt el a futamgyőzelem és az abszolút bajnoki cím sorsa a nyíregyházi idényzárón – mindkettőnek Hadik András és Deák Attila örülhetett. A Ford-pilótának ez az első bajnoki címe.

Rali ob: nyíregyházi győzelmükkel Hadikék a bajnokok

Hadikék egész hétvégén nagy csatát vívtak a hozzájuk hasonlóan Ford Fiesta R5-össel versenyző Turán Frigyes, Bagaméri László duóval, és végül a harc csak az utolsó gyorsasági szakaszon dőlt el a két páros között.