Rali: a „Marson” indulnak versenyen Szalayék

Baja a Marson – így vezetik fel a hétvégén tartandó sprint tereprali világkupafutamot, amelyen rajthoz áll a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős.

Török rali: a címvédő nyert, sokat hozott az éllovason

A címvédő, hatszoros világbajnok Sébastien Ogier nyerte a Török ralit.

Rali: Dél-Afrikában versenyez először az Alonso, Coma páros

Namíbiai és lengyelországi tesztelések után először indul együtt terepraliversenyen a Dakar ralira készülő kétszeres Formula–1-es világbajnok Fernando Alonso és navigátora, Marc Coma.

Ralikrossz: Úgy látszik, fekszik neki ez a sorozat – Herczig

Ha azt halljuk, Herczig, mindenki automatikusan a négyszeres abszolút ralibajnok Norbertre gondol, aki jelenleg az Európa-bajnokságon tépdesi a babérokat. Könnyen elképzelhető azonban, hogy néhány év múlva már a fia, Patrik neve is jól cseng majd az autósportban, az ifjú tehetség ugyanis a ralikrossz országos bajnokság Super1600-as kategóriájában vitézkedik, ahol az összetett második helyről várja a sorozat záró futamát.

Rali-vb: sorozatban harmadszor Tänak nyerte a Német ralit

Sorozatban a harmadik évben az észt Ott Tänak nyerte a Német ralit.

Rali: Vinczéék győztek, és növelték előnyüket az összetettben

A Vincze Ferenc, Bacigál Igor kettős nyerte meg a vasárnap véget ért Ózd-ralit, és növelte előnyét az összetett pontverseny élén.

Autósport: három kategóriában 140 páros nevezett az Ózd-ralira

Három kategóriában 140 páros adta le nevezését a péntek este kezdődő és vasárnapig tartó Ózd-ralira, a hazai bajnokság idei ötödik versenyére, amelyet Ózd és Salgótarján környékén rendeznek aszfaltburkolaton.

Rali-vb: Tänak nyert Finnországban, és növelte előnyét

Az Ott Tänak, Martin Järveoja kettős győzött a rali-világbajnokság finnországi futamán, az észt duó ezzel növelte előnyét az összetett pontverseny élén.

Rali: a jövő év végén elhagyja a vb-sorozatot a hatszoros világbajnok

Sébastien Ogier, hatszoros rali-világbajnok, megerősítette, hogy a jelenleg futó szerződése után nem köt újat jelenlegi csapatával, a Citroënnel, s 12 év után elhagyja a rali-világbajnokságot. 

Rali: Herczig a top5-ben a római Európa-bajnoki futamon

Remek hajrájának köszönhetően az előkelő 5. helyről várhatja az Európa-bajnokság olasz futamának záró napját a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős.

Rali: megjutalmazzák a versenyzőket megmentő hősöket

A MAMS Tereprali szakág hálája jeléül egy alapos side by side buggys élményautózást ajánlott fel a két szurkolónak, aki a Veszprém ralin megmentett két versenyzőt – olvasható a szakág tájékoztatásában.

Rali ob: kigyulladt az autó, a szurkolók mentették ki a versenyzőket

Drámai baleset történt a Veszprém ralin a vasárnapi első gyorsasági szakaszán rali2 kategóriában – írja az Origo. Neukirchner András és Párdi Kata Hondája a pályáról lecsúszva a fák közé hajtott, majd kigyulladt. Azóta kiderült, a két versenyző az áldozatkész szurkolóknak köszönheti az életét.

Rali Eb: pontszerző helyen végzett a Herczig, Ferencz kettős

Az első nap után két helyet javítva a pontszerző nyolcadik helyen végzett a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős a rali Európa-bajnokság negyedik futamán Lengyelországban.

Rali Eb: peches napon van túl a Herczig, Ferencz kettős

Nem volt szerencséje az első napon a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettősnek a rali Európa-bajnokság negyedik állomásán, Lengyelországban.

Szardínia rali: Sordo nyert, Tänak az élre állt

A spanyol Daniel Sordo, Carlos del Barrio kettős nyerte a rali-világbajnokság szardíniai futamát, míg az észt Ott Tänak átvette a vezetést összetettben a francia Sébastien Ogier-től.

Ralibaleset: az MNASZ nem adott ki engedélyt a versenyre

A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) nem adott ki hozzájárulást, engedélyt a tótkomlósi raliverseny megrendezéséhez – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel. A múlt vasárnapi verseny záró programja közben az egyik raliautó a nézők közé hajtott, tizenegyen megsérültek.

Rali: a nézők közé hajtott egy versenyző Tótkomlóson

A nézők közé hajtott egy versenyző a hétvégi Tótkomlós ralin – számolt be róla a beol.hu.

Rali Eb: 10. közös versenyére készül a Herczig, Ferencz páros

Tizedik alkalommal versenyez együtt Herczig Norbert és Ferencz Ramón, akik a rali Európa-bajnokság (ERC) idei harmadik futamán Lettországban állnak rajthoz a hétvégén.

Rali Eb: a Herczig, Ferencz páros 4. lett a Kanári-szigeteken

A Herczig Norbert, Ferencz Ramón páros a negyedik helyen végzett a rali Európa-bajnokság (ERC) idei második futamán, a Kanári-szigeteken.

Argentin rali: Neuville nyert, és összetettben az élre állt

A Hyundaijal versenyző Thierry Neuville nyerte meg a rali-világbajnokság ötödik futamát, az Argentin ralit.