Rali: jövőre is itthon versenyez az idei ezüstérmes Turán Frigyes

Vágólapra másolva!
2023.12.11. 10:50
null
Turán Frigyes egyedi élményt kínál szurkolóinak (Fotó: TURAN MOTORSPORT)
A következő szezonban is a rali országos bajnokság futamain áll majd rajthoz az idén abszolútban második helyezett Turán Frigyes, aki különleges meglepetéssel is készül jövőre a szurkolóknak.

A hazai mezőny egyik legnépszerűbb versenyzője a csapatának hétfői közleménye szerint egyedülálló élményt kínál a drukkereinek, akik közül hat szerencsés nyertes navigátorként próbálhatja majd ki magát a rutinos pilóta mellett.

„Jövőre is az országos bajnokság hat versenyén állunk rajthoz, de a 2024-es év abban a tekintetben különleges lesz, hogy minden futam előtti teszten beülhet mellém navigátorként egy-egy szerencsés nyertes. Őket azok közül sorsoljuk majd ki, akik részt vesznek a nyereményjátékunkon, amelynek részletei a Facebook-oldalamon és a weboldalunkon olvashatók” – idézte a közlemény a Shell Helix Ultra csapatának versenyzőjét.

A közlemény szerint a kisorsolt nyertesek a versenyek előtti előre egyeztetett teszteken egy egész napot tölthetnek együtt a csapattal, betekintést nyernek a kulisszák mögött folyó munkába és versenykörülmények között, versenytempóban diktálhatják az itinert Turán Frigyesnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik