Kosárlabda, Falco: Csirics és Kazlauskas már a csapattal edzett

Vágólapra másolva!
2007.08.22. 09:30
Címkék
Az elmúlt bajnokság negyedik helyén végző Falco KC férfi kosárlabda csapata augusztus elsején kezdte meg a felkészülést Szrecsko Szekulovics irányításával, csaknem teljes kerettel, amelyhez csatlakozott két új légiós, a szerb Andrija Csirics és a litván Arnas Kazlauskas (képünkön).
A magyar mag – Kálmán László, Pankár Tibor, Borszéki Csaba, Feigl Imre, Váradi Kornél, Will Tamás – újra sárga-feket mezt öltött. Együtt készül a csapattal a juniorválogatott Papp Balázs, az U18-as válogatott Szanati Mátyás pedig csütörtökig pihenőt kapott.

Szabó Zsolt és Gráczer Zsolt távozott az egyesülettől, csakúgy, mint a két amerikai légiós, Winsome Frazier és DuJuan Wiley.

A fehérorosz center Mikalai Aliakszejev Európa-bajnoki selejtezőkön szerepel, ő előreláthatólag szeptember 7-én jön vissza Szombathelyre.

Együtt edz már társaival a két új szerzemény, a 199 centi magas, 27 éves szerb hátvéd-bedobó Andrija Csirics – aki a 2003– 2004-es szezonban az Ergonom Nis csapatában játszott már Szekulovics edzősége alatt, majd a következő idényben Németh István csapattársa volt a Prokom együttesében – és a litván Arnas Kazlauskas, aki 31 éves és a négyes poszton bevethető.

Csütörtökön próbajátékra érkezik Szombathelyre a Mississippi Egyetem 23 éves végzős hátvédje, az amerikai Bam Doyne, akivel egyelőre tíznapos próbaidőre kötöttek szerződést.

„Ha ez az együttes csapatként működik, nem lesz gyenge” – fogalmazta meg kívánalmait az ügyvezető, Gráczer György.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik