PSG: Kolo Muanival összeállt a francia válogatott támadósora

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.02. 07:47
null
Randal Kolo Muani Párizsba igazolt (Fotó: psg.fr)
A francia Paris Saint-Germainnél összeállt a világbajnoki ezüstérmes francia válogatott csatársora, miután Kylian Mbappé mellé korábban megszerezték az FC Barcelonától Ousmane Dembélét, az átigazolási időszak hajrájában pedig a hírek szerint 95 millió euróval győzték meg az Eintracht Frankfurtot Randal Kolo Muani ügyében.

 

A 24 éves, Nantes-nál nevelkedő csatár tavaly nyáron került nevelőegyesületétől a német csapathoz, melynél kiváló teljesítményt nyújtott, hiszen a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és a Német Kupában 45 mérkőzésen 23 gólja mellett 17 gólpasszig jutott.

A Nantes-tal Francia Kupát nyert kilencszeres válogatott játékost a Paris Saint-Germain régóta próbálta hazacsábítani, a Frankfurt viszont ragaszkodott a 100 millió eurós vételárhoz.

Kolo Muani állítólag a napokban nem vett részt az Eintracht egyik edzésén, ezzel is kifejezve távozási szándékát, ám az átigazolási időszak utolsó napján végül nyélbe ütötték az üzletet a felek. A Paris Saint-Germain a hírek szerint 95 millió euróért vette meg a csatárt, aki öt évre, 2028-ig írt alá, s a 23-as mezszámot kapta meg.

Kolo Muani érkezésével Párizsban összeállt a világbajnoki ezüstérmes francia válogatott támadósora, hiszen Kylian Mbappé maradt, Ousmane Dembélé érkezett az FC Barcelonától (minden bizonnyal hosszú távon nem az AC Milant erősítő 36 éves Olivier Giroud lesz Didier Deschamps kezdő csatára, igaz az Interbe igazolt Marcus Thuram is opció lehet).



A PSG-től az ablak hajrájában egy idényre kölcsönbe a Benficához távozott a spanyol balhátvéd, Juan Bernat, míg a fiatal védő, Timothée Pembélé az angol másodosztályú Sunderlandhez igazolt végleg.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik