PSG: érkezik a Benfica támadója, Kolo Muani és Barcola is a radaron – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.03. 16:51
null
Goncalo Ramos újabb erősítés a PSG támadósorának (Fotó: Getty Images)
Fabrizio Romano információi szerint – a barcelonai Ousmane Dembélével együtt – még a héten véglegesítheti Goncalo Ramos szerződtetését a francia bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain. A Foot Mercato is megerősíti ezt, és hozzáteszi, a párizsiak Randal Kolo Muani és Bradley Barcola átigazolásán is dolgoznak. 

 

Támadók kész hada teheti át a székhelyét még ezen a nyáron Párizsba. Korábban beszámoltunk arról, hogy Ousmane Dembélé távozik a Barcelonából, most pedig úgy néz ki, hogy a Benfica támadója, Goncalo Ramos is vált. A portugál csatár Fabrizio Romano szerint még a héten aláír a Paris Saint-Germainhez, amely 80 millió euró körüli összeget fizet érte. A Foot Mercato úgy tudja, a két klub már meg is állapodott, Ramos pedig ötéves szerződést ír alá.

A francia lap emellett arról is beszámolt, hogy a PSG érdeklődik Randal Kolo Muani és Bradley Barcola iránt is. Mind a Frankfurt támadójának, mind a Lyon szélsőjének esetleges érkezése azt sugallja, hogy a francia bajnok igencsak mélyítené a támadószekcióját – azt, amelyben jelenleg Neymar és Kylian Mbappé is szerepel. Ugyanakkor utóbbi még akár ezen a nyáron a Real Madrid játékosa lehet, míg megfelelő ajánlat esetén a braziltól is megválnának a párizsiak.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik