Pontpárbajt és szezoncsúcsot hozott a Nuggets–Pelicans

Vágólapra másolva!
2017.11.18. 09:29
null
A Denver már 18 ponttal ment az első negyedben (Fotó: Twitter)
Védekezést nem nagyon, látványos támadójátékot és pontzuhatagot viszont annál inkább láthattunk a Denver-New Orleans derbin az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának ma hajnali játéknapján: végül 32 pontos sikert arattak a hazaiak. A Cleveland hosszabbításban gyűrte le a Clipperst, a Spurs 23 pontos hátrányból fordított a Thunder ellen, kikapott a Pistons, nyert viszont a Minnesota és a Toronto, illetve nagy meglepetésre a Sacramento és a Chicago is.

 

Indiana Pacers–Detroit Pistons 107–100

Nagyot hajrázott a Pacers. A harmadik negyed során összeomlott, majd felállt és 22 pontos hátrányból nyerte meg a mérkőzést a hazai alakulat úgy, hogy az utolsó perc igazából már nem is volt szorosnak nevezhető. A 2–20-as mélyütés után varázsütésre állt össze a gárda, a záró etapban Lance Stephenson egymaga 13 pontot szórt és 36–19-re húzták be ezt a játékrészt – 6/7 triplát süllyesztettek el ebben az időszakban, szinte minden bejött, amit csináltak. A megnyert lepattanózás és a 11-gyel több kiharcolt büntető mellett a 15/28 hárompontos is kiemelendő a részükről, így Darren Collisonék újra 50 százalékon állnak.

Elindult lefelé a Pistons? A 7–1-es hazai mérleg impozáns, de az idegenbeli 3–4 már kevésbé, sorozatban másodszor maradt alul Stan Van Gundy legénysége, igaz, még így is keleti élcsapatnak számít. Annak ellenére lépett meg a társaság 78–56-ra, hogy nem játszott jól, de képtelenek voltak megtartani ezt a másfél negyeddel a vége előtt döntőnek tűnő előnyt – nem tudtak váltani védekezésben, nem tudták lelassítani Stephensont, nem értek oda a kinti dobásokra, sok büntetőt adtak ellenfelüknek, rengeteg hibát követtek el. A kínos vereség után maximum Avery Bradley és Andre Drummond jó formájának örülhetnek, hiszen a center továbbra is vezeti a ligát lepattanózásban és Dennis Rodman óta ő az első, akinek kétszer is sikerült kétszáz lecsorgót megkaparintania már az első 13 meccs során.

A Pacers legjobb dobói: Oladipo 21/15, Young 18/3, Collison 16/6
A Pistons legjobb dobói:
Jackson 16/6, Bradley 16/9, Harris 15/3, Smith 15/3

Washington Wizards–Miami Heat 88–91

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a kezdo5.hu.
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a kezdo5.hu.

Majdnem elrontotta a Heat. Az első félidőben oktatott a Miami, a vendégcsapat úgy szedte le a pályáról a teljes washingtoni játékot, hogy szinte megmozdulni sem tudtak a hazaiak – a nagyszünetig összesen 29 pontot pakoltak fel a táblára a fővárosiak, nem csoda, hogy húsz egység feletti hátrányban voltak. Innentől azonban kiengedett Erik Spoelstra csapata, a záró etapra visszaengedte ellenfelét tíz ponton belülre, majd a végén a betegen játszó Waiters clutch triplájára és egy kis szerencsére volt szüksége a gárdának, hogy nyerni tudjon – a hátvéd 86–83-nál dobott egy óriási hármast, de 90–88-nál labdája volt Bradley Bealnek az egyenlítésért, vagy a győzelemért. A jónak tánő helyzetet azonban elrontotta, így megmenekült a Miami, amely Whiteside (22 pont, 16 lepattanó, 10/12 mezőnyből) és James Johnson (20 pont, 5 lepattanó, 4 gólpassz) vezetésével a festékben szedte szét a Washingtont – ezzel visszavágott a két napja elszenvedett hazai vereségért és következőleg a Pacers ellen célozhatja meg az 50 százalékot.

Így kellett lennie. Négy éve nem tudta ugyanazt az ellenfelét egymást követő két meccsen legyőzni a Washington, így valamilyen szinten várható volt, hogy a Miami is visszavág. A gárda egészen botrányosan kezdett, a Wall-Beal-Porter páros 0/8-at dobott az első negyedben, a Heat 9–0-ra vezetett leindításokból és a nagyszünetig csak fokozódott a helyzet, utána sikerült rendeznie a sorokat Scott Brooksnak. Wall azonban utána sem talált magára, 3/12-es mezőnymutatóval, nyolc ponttal zárt, így hiába javult fel Beal, hiába jöttek ki a szorításból, nyerni végül nem tudtak - sorozatban négy győzelem után kaptak ki, most pedig idegenbeli túrára indulnak.

A Wizards legjobb dobói: Beal 26/15, Porter 12, Gortat 11
A Heat legjobb dobói:
Whiteside 22, J. Johnson 20/6, Waiters 13/9

Brooklyn Nets–Utah Jazz 118–107

Most ennyi van a Jazzben. Rudy Gobert, Joe Johnson, Thabo Sefolosha és Dante Exum mellett most Ricky Rubio is hiányzott a vendégeknél, így az újonc hátvéd, Donovan Mitchell kezdett irányítóként - ki is osztott nyolc gólpasszt 15 pontja mellett, de a gárda ebben a formában bizony ahhoz sem elég, hogy legyőzze a Brooklynt. Érezhetően baj van akkor, ha Raul Neto egy csapat legjobb dobója, főleg ha az a csapat, amely egyébként a védekezéséről híres, kap 118 pontot – semmi nem sikerült a Jazznek azon felül, hogy a harmadik negyed végére sikerült faragniuk addigra már húsz pont feletti hátrányukból. Az együttes az utóbbi nyolc meccsből a hetediket vesztette el, idegenben 0–6-ra áll és nagyon úgy fest, hogy a meglepően jó rajt után tönkreteszik a szezonját a sérülések.

Dinwiddie lépett elő. Jeremy Lin már a szezon elején kidőlt az egész évre, most úgy fest, hogy D'Angelo Russell is hosszú kihagyásra kényszerül, így a gárda két vezérét, két kezdő hátvédjét, akire az egész játék épült volna, jó ideig nélkülözniük kell. Ezen az estén ebből nem volt gond, Spencer Dinwiddie 25 pontos karriercsúcsot (9/14 mezőnyből, 5 lepattanó, 8 gólpassz, eladott labda nélkül) szórt, vezérletével 17 hárompontost bombáztak be a hazaiak, szezoncsúcsot jelentő 39 pontos első negyedet produkáltak és a harmadik játékrész során már 73–51-re vezettek – ugyan innentől közelített a Utah, a Brooklyn sikere nem forgott valós veszélyben. Az együttes így továbbra is tartja magát, 6-9-re áll, ebből otthon 4–3-at hozott, igaz, következőleg a Warriorst fogadja.

A Nets legjobb dobói: Dinwiddie 25/18, Crabbe 18/9, Carroll 17/9

A Jazz legjobb dobói: Neto 22/9, Hood 17/6, Ingles 15/15, Favors 15, Mitchell 15/3

Cleveland Cavaliers–Los Angeles Clippers 118–113 – hosszabbítás után

Megint nagyot harcolt a Cavs. Ezúttal sem szép játékkal, nem dominálva, de sorozatban negyedik győzelmét is behúzta a Cleveland, bár hatalmasat küzdött érte a társaság. LeBron James (39 pont, 14 lepattanó, 17/26 mezőnyből, 46 perc), Kevin Love (25 pont, 8 lepattanó, 42 perc) és a padról beszálló Dwyane Wade (23 pont, 11 lepattanó, 5 gólpassz, 37 perc) vezetésével az egész meccs során üldözték a Clipperst, egyetlen másodpercre sem vezettek a rendes játékidő során, sőt, kiegyenlíteni is csak egyszer-egyszer tudtak – az utolsó percben James triplájával lett 105–105, végső lehetőségeit pedig mindkét fél elrontotta. A hosszabbításban aztán fejben erősebbnek bizonyult a Cavs, Kevin Love kétszer is üresen maradt a triplavonalon túl, a meccs során először előnybe kerültek és ezt már nem is adták ki a kezükből, így óriásit harcolva izzadták ki az újabb fontos győzelmet.

Ha ezt sem, akkor mit? 12–0-val nyitotta a meccset a Clippers és végig előnyben volt a találkozó folyamán, de egyszerűen képtelen volt behúzni a győzelmet – pedig ha ezt sem tudta megnyerni Doc Rivers alakulata, akkor jó kérdés, hogy mikor törik meg a jég. Az elvárásoknak megfelelően dominált (20 pont, 22 lepattanó, 3 blokk) a palánk alatt DeAndre Jordan, saját magukhoz képest most nem volt vészes a védekezés, de támadásban rengeteget hibáztak, Blake Griffin (8/25), Austin Rivers (6/18) és Lou Williams (5/16) is gyengén dobott a fő opciók közül, a hosszabbításban pedig összeestek fejben is – elfáradtak, kihagytak hátul, így sorozatban hetedszer kaptak ki. A 4–0-s rajt óta 1–9-et produkáltak, hol lesz ennek a vége?

A Cavaliers legjobb dobói: James 39/12, Love 25/9, Wade 23
A Clippers legjobb dobói:
Griffin 23/6, Jordan 20, Rivers 16/6

Toronto Raptors–New York Knicks 107–84

Szenzációs a Toronto. Nagy formában van Dwane Casey legénysége, amely sorozatban harmadik győzelmét is kipipálta, méghozzá két kezdőjátékos (Ibaka és Powell), valamint Delon Wright nélkül, tükörsimán. A hazaiak az első negyed után 12, a nagyszünetben 18 ponttal vezettek, a fordulás után már „csak" beosztották ezt az előnyt - a fegyelmezett védekezés mellett a 44 pontig, 14 lepattanóig és 17 gólpasszig jutó Lowry, DeRozan kettős intézte a támadójátékot, így nem forgott veszélyben a sikerük. Érdekesség, hogy Pascal Siakam munkáját Casey, valamint a Knicks vezére, Kristaps Porzingis is kiemelte a meccs után, az Ibakát helyettesítő magasember kiválóan védekezett a vendégek klasszisán, kiosztott három blokkot, támadásban pedig 13 ponttal és öt gólpasszal jelentkezett.

Összezuhant a New York. Ezúttal semmit sem csinált jól a Knicks, támadásban a szezon legrosszabb teljesítményét hozták és csak 33 százalékkal dobtak, míg védekezésben legalább ennyit hibáztak, így a Torontónak 56.4 százalékot engedtek – ekkora különbség mellett nem is vészes a 23 pontos vereség. Porzingis (13 pont, 3/13 mezőnyből, 4 lepattanó, 4 blokk) is teljesen elveszett elöl, ezúttal Hardaway sem tudott fellépni, az egész csapatjáték úgy omlott össze, ahogy volt – ezt a meccset gyorsan el kell felejteniük, mert következik a Clippers elleni hazai találkozó, ahol nyerniük kell. Érdekesség, hogy sorozatban nyolcadszor maradtak alul a Torontóval szemben és éppen a LAC ellen van egy hasonló, már tíz vereségre nyúló szériájuk...

A Raptors legjobb dobói: Lowry 22/15, DeRozan 22, Miles 14/6
A Knicks legjobb dobói:
Porzingis 13/6, Hardaway Jr. 13/9, Kanter 12

Chicago Bulls–Charlotte Hornets 123–120

Honnan húzta ezt elő a Bulls? Több reménytelen meccset láttunk már a pontszerzésben és mezőnypontosságban is ligautolsó Chicagótól támadásban, arra pedig elég nehéz magyarázatot találni, hogy most mitől táltosodott meg a csapat: Kris Dunn (22 pont, 10/16 mezőnyből, 7 gólpassz, 3 szerzett, 1 eladott labda) parádésan mozgatta a brigádot, Justin Holiday (27 pont, 10/16 mezőnyből) kiválóan dobott, de felnőtt melléjük Denzel Valentine (18 pont, 6 gólpassz, 4/7 tripla) és Lauri Markkanen (16 pont, 7 lepattanó) is – 50 százalék felett céloztak mezőnyből, bevágtak 17 triplát és alaposan megszórták a Charlotte-ot. Különösen a kilencpontos hátrányból kezdett, de 40–28-ra megnyert utolsó negyed volt bámulatos tőlük, Dunn csak ebben a játékrészben 13 ponttal és 6 gólpasszal jelentkezett, volt több clutch játéka, majd a végén Markkanen ért oda Walker betörésére, az ihletett napot kifogó Hornets-hátvéd pedig elrontotta a potenciális meccsnyerő közelit – Fred Hoiberg alakulata így sorozatban öt vereség után tudott ismét nyerni, ezzel idei harmadik sikerét könyvelhette el.

Kemba Walker megőrülése sem volt elég. Zsinórban hatodszor kapott ki a Hornets, pedig most elképesztő teljesítményt nyújtott a csapat vezére, Kemba Walker: az irányító 47 pontig (17/27 mezőnyből) jutott öt gólpasszal és egyetlen eladott labdával, tarthatatlan volt az egész este folyamán. A negyedik negyedben mégsem tudta megőrizni előnyét az együttes, védekezésben rengeteg hibát követtek el, rosszul váltottak, rosszul kommunikáltak, nagyon sok rossz döntést hoztak – a végén ráadásul éppen Walker rontotta el a meccsnyerő duplát, ami a győzelembe került számukra. 5–9-es mérlegükkel most már kezdeniük kell valamit, gyorsan javíthatnak a Clippers ellen, hazai pályán.

A Bulls legjobb dobói: Holiday 27/12, Dunn 22, Valentine 18/12
A Hornets legjobb dobói:
Walker 47/15, Williams 13/9, Howard 11, Kaminsky 11/3

San Antonio Spurs–Oklahoma City Thunder 104–101

Megint összezuhant a Thunder. Parádésan kezdte a meccset az OKC, Russell Westbrook vezetésével 32–15-re nyerte a társaság az első negyedet, majd a második játékrész során már volt 23 pont is a távolság, úgy tűnt, hogy meglehet az első komoly győzelme a nyáron alaposan átalakult csapatnak. Ez azonban nem így történt, teljesen szétesett Billy Donovan alakulata, a harmadik negyed végén már egál volt az állás, majd a szoros végjátékot sem tudták megnyerni a vendégek, hiába a három vezér - öt másodperccel a vége előtt Carmelo Anthony próbált egy triplával kiegyenlíteni, de rálépett a vonalra, így csak kettes lett belőle, tehát továbbra is vezetett a Spurs. Az utolsó játékra alig két másodpercük maradt és Westbrook dobása még a gyűrűt sem érte el, így ismét kikaptak - ezzel pedig továbbra sincs meg az áttörés, hiába nyerték meg az előző három meccsüket, 7–8-ra állnak, ebből Nyugat ellen 2–7-re, divízión belül 0–5-re és a legnagyobb sikerük a jelenleg keleti hatodik Bucks legyőzése, nem nagyon bizonyítottak még idén. Érdemes megemlíteni Westbrookot, aki a 10 pontos első negyede után összesen öt egységet tudott hozzátenni és 5/22-es mezőnymutatóval zárt...

Elfogadta a felkínált lehetőséget a Spurs. Semmi különöset nem csináltak a hazaiak, csak a pocsék kezdés után összeszedték a védekezésüket, jobban dobtak kintről, a Thunder rengeteg hibáját pedig megköszönték és kihasználták. LaMarcus Aldridge (26 pont, 9 lepattanó, 8/14 mezőnyből) ezúttal is vezér volt, de a kosarak rendszerszinten érkeztek, szépen végigjátszották, amit kellett és befejezték úgy, ahogy kellett - ők végig nyugodtak maradtak, míg a Thunder idegessé vált és elkezdett kapkodni. A 23 pontos hátrányból aratott győzelmek természetesen mindig nagyon sokat érnek és tegyük hozzá, hogy a San Antonio Kawhi Leonard és Tony Parker nélkül áll 10–6-tal a nyugati negyedik helyen, mindössze két meccsre a listavezető Houstontól.

A Spurs legjobb dobói: Aldridge 26, Green 17/15, Gasol 14/6
A Thunder legjobb dobói:
Anthony 20/6, George 18/9, Adams 16

Dallas Mavericks–Minnesota Timberwolves 87–111

Egy félidő előnyt adott a Minnesota. Nem igazán pörgött fel az első játékrészre a vendégcsapat, nem találták a ritmust sem támadásban, sem védekezésben Butlerék, ám a szünetben „lerendezte" őket Tom Thibodeau és a folytatásban már úgy játszottak, ahogy egy nyugati élcsapatnak kell. 14 pontos hátrányukból már a harmadik negyed végére előnyt faragtak, majd a záró etapot további 22 ponttal nyerték meg, így végül magabiztos, nagyarányú győzelmet arattak. A második félidőben több kategória különbség volt a csapatok között, a vendégek 63 százalékkal dobtak ebben az időszakban, rögtön bekezdtek egy 11/13-mal, majd a záró etapban volt egy 23–2-es rohanásuk - jelenleg nyugati harmadikak, másfél meccsre a Houstontól és egyre a Golden State-től.

Reális esélye nem volt a Mavsnek. Az első félidőben a Dallas akarata érvényesült, a hazaiak 32 százalékos mezőnymutatón tartották a Minnesotát, negatív szezoncsúcsot jelentő 43 pontot engedélyeztek, vezettek 12 egységgel, ám a fordulás után a „helyükre kerültek" Nowitzkiék. Összességében kijött a két csapat közötti különbség, főleg hogy a dallasi hátvédek nagyon szenvedtek ezúttal: a Smith, Matthews páros 6/23-as mezőnymutatóval zárt, a nagyszünet után összesen két (!) pontot tudtak dobni.

A Mavericks legjobb dobói: Barnes 18/3, Nowitzki 15/3, Ferrell 10/6
A Timberwolves legjobb dobói:
Butler 21/9, Wiggins 19/6, Towns 15/3, Teague 15/9

Sacramento Kings–Portland Trail Blazers 86–82

A Kings feltámadt. 46 ponttal kapott ki pár napja a nem túl acélos Atlantától a Kings, utolsó 12 meccsükből 10-et elvesztettek, így itt volt az ideje a változtatásoknak. Dave Joerger alacsonyabb és gyorsabb kezdőötöst rakott a pályára, Cauley-Stein csak a padról jött, Bogdanovic helyén pedig De'Aaron Fox kezdett. Támadásban ez sem oldotta meg a gondokat, védekezésben viszont sikerült kicsit megzavarni a Portlandet – a felállás azonban hosszabb távon nem volt életképes, a Randolph-Labissiere duó összesen 31 percet töltött a parketten és 3 pontot szerzett, a meccs nagy részében Kosta Koufos (10 pont, 7 pattanó) és Cauley-Stein (22 pont, 10 pattanó) volt fent. A negyedik negyedben aztán Cauley-Stein lépett elő, egymaga 13 pontot szórt, és a végén is kulcsfontosságú lepattanót szedett. A Kings győzelmét mindössze Buddy Hield súlyosnak tűnő bokasérülése árnyékolta be.

Ritmus nélkül. Egész mérkőzésen borzasztóan dobott Lillard (9/25 mezőnyből), ráadásul a játékszervezésben sem jeleskedett (4 gólpassz), így védekezésben hiába teljesített jól, nem volt ritmusa a Blazers támadásainak. McCollum zsinórban hatszor dobott be legalább 3 triplát, most 0/4-et hozott össze, a két vezér mellett pedig senki nem akadt, aki elkapta volna a fonalat. Végig ott voltak a Sacramento nyomában, de a kulcsjátékokat a hazaiak csinálták meg – 85–82-nél Lillard így is egyenlíthetett volna, de a látottak alapján nem érdemelte volna meg a Portland. A vendégeknek össze kell kapniuk magukat, mert ilyen vereségek könnyen a playoffjukba kerülhetnek a végén, annyira szoros Nyugat.

A Kings legjobb dobói: Cauley-Stein 22, Temple, Hill 14/3-14/3
A Trail Blazers legjobb dobói:
Lillard 29/15, McCollum 19, Vonleh 7

Denver Nuggets–New Orleans Pelicans 146–114

Nikola Jokics kiütötte a Pelicanst. Kiválóan kezdte a meccset a Denver, az első negyedben 18 pontot tettek közzé, a másodikban viszont visszajött tízen belülre a Pelicans – a harmadik negyed elején aztán Jokics pozíciózás közben olyan szerencsétlenül koccant Davis fejével, hogy utóbbit le kellett cserélni. Egyik vezére nélkül nem sok esélye volt a New Orleansnak, a hazaiak gyorsan 20 pont fölé a növelték a különbséget és simán győztek. A Nuggetsban újabb jó meccset tudott le Jamal Murray, aminek Mike Malone vezetőedző örülhet, hogy most Gary Harris-szel egyszerre játszottak jól, ráadásul Mudiay is 19 ponttal jelentkezett a padról – erre a trióra építve szétszedték a perimétert, így több helye volt Millsapnak, Jokicsnak, Chandlernek is. Millsap adta a legtöbb gólpasszt (hetet), összesen 37 asszisztot jegyeztek, gyönyörű játékot mutattak be.

Mi lett volna, ha... Valószínűleg jóval szorosabb lett volna a meccs, ha Davis nem válik ki túl korán, ugyanakkor a 18 benyelt hármas, a félidőben kapott 64 pont pontosan jelzi, hogy egyelőre egy támadójátékra kihegyezett gárda ellen nagyon nehézkes a Pelicans – márpedig ilyenből jó pár akad az NBA-ben... A New Orleans idegenben egyébként továbbra is 50 százalék felett áll, ebben bízhatnak, no meg abban, hogy Rajon Rondo szépen lassan beépül a csapatba, ma 13 pontig és 6 gólpasszig jutott, támadásban nem is mutattak rosszul. Most jön majd a védekezés ráncba szedése – ennek gyakorlására jó alkalom lehet a Thunder elleni hazai összecsapás...

A Nuggets legjobb dobói: Murray 31/9, Harris 22/12, Millsap 20/9
A Pelicans legjobb dobói:
Davis 17, Moore 16/6, Cousins 14

Los Angeles Lakers–Phoenix Suns 113–122

Remekelt a Lakers újonca. Lonzo Ball ugyan nem támadt fel, de ma 38 percig a pályán lehetett hagyni, keveset vállalt (3/7 mezőnyből), viszont sokat melózott (6 pattanó, 6 gólpassz, 5 szerzett labda) – a prímet viszont a kerek 30-at hintő, mellé 10 pattanót lekapó Kyle Kuzma vitte, hatodszor jutott legalább 20 pontig, ez eddig a legjobb az idei újoncoknál. A kiscsatár-erőcsatár húzta a kezdőötöst, ahol Ballon kívül mindenki legalább 13 pontot szerzett, a kispadról Randle is eljutott 13-ig, Corey Brewer 9-ig – a támadójátékkal nem lehetett gond, a Suns egy nappal korábban kapott 146-ot a Rocketstól. A védekezésben viszont a vendégek mindig megtalálták a lyukakat, a második negyedből végig előnyben voltak, Luke Walton egyszerűen nem tudott találni egy elöl-hátul jól működő ötöst. Rossz hír, hogy legközelebb a 146 pontot hintő Denvert fogadják...

Booker a sereg élére állt. A hátvéd hat triplát szórt be az első félidőben, ezzel segített kiépíteni a 12 pontos előnyt, amivel aztán már jól sáfárkodott a Suns. A vendégeknél kezdett Greg Monroe, de gyorsan lekapták, mert védekezésben semmit nem tudott hozzátenni, így a beteg Tyson Chandler helyén Alex Len alkotott (17 pont, 18 pattanó, 2 blokk), volt tehát valaki, akire lehetett számítani a palánk alatt – ez elég is volt a Phoenix kisembereinek. Booker mellett a Ulis, James duó 24 pontot és 15 gólpasszt jegyzett, Troy Daniels és Josh Jackson is jól szállt be, de a születésnapos horvát, Bender is eljutott 10 egységig – most a Bulls következik otthon, lehet tovább építkezni.

A Lakers legjobb dobói: Kuzma 30/6, Lopez 19/6, Ingram 17
A Suns legjobb dobói: Booker 33/18, Len 17, Ulis 15/6

NBA, ALAPSZAKASZ
Indiana Pacers
–Detroit Pistons 107–100
Washington Wizards–Miami Heat 88–91
Brooklyn Nets–Utah Jazz 118–107
Cleveland Cavaliers–Los Angeles Clippers 118–113 – h.u.
Toronto Raptors–New York Knicks 107–84
Chicago Bulls–Charlotte Hornets 123–120
San Antonio Spurs–Oklahoma City Thunder 104–101
Dallas Mavericks–Minnesota Timberwolves 87–111
Sacramento Kings–Portland Trail Blazers 86–82
Denver Nuggets–New Orleans Pelicans 146–114
Los Angeles Lakers–Phoenix Suns 113–122

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik