Férfi vízi: 750 ezret ajánlottunk Gyöngyösinek - DVSE

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.02.13. 14:28
A Debrecen férfi vízilabdacsapatának vezetősége reagált a korábbi vezetőedző, Gyöngyösi András mai sajtótájékoztatóján elhangzottakra. A klub szerint nem igaz, hogy havi 50 ezer forintot ajánlottak volna a szakembernek – 750 ezer forintot fizettek volna a szolgálataiért. Alább változtatás nélkül közöljük a DVSE közleményét.

A Gyöngyösi András korábbi debreceni vízilabdaedző és ügyvédje, Fodróczy Géza ma délelőtt tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakkal kapcsolatban a debreceni egyesület a következőre hívja fel a figyelmet.A Gyöngyösi András korábbi debreceni vízilabdaedző és ügyvédje, Fodróczy Géza ma délelőtt tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakkal kapcsolatban a debreceni egyesület a következőre hívja fel a figyelmet.



A sajtótájékoztatón nyilatkozó Gyöngyösi és Fodróczy urak sajnálatos módon nem pontosan ismertették a vezetőedzőnek 2012. decemberében tett bérajánlatot. Ezért kénytelenek vagyunk pontosítani: Gyöngyösi András számára a vízilabda egyesület és a felnőtt csapatot versenyeztető kft. havi 750 ezer forintos fizetési ajánlatot adott, amit Gyöngyösi úr visszautasított.

A sajtótájékoztatón tett egyéb, sok helyen pontatlan kijelentésekkel – Gyöngyösi úr személyiségi jogait figyelembe véve – nem kívánunk foglalkozni.

A DVSE elnöksége

Gyöngyösi erre reagálva az MTI-nek azt mondta: „Továbbra is fenntartjuk, hogy írásban 2013. január 11-én bruttó ötvenezer forintos ajánlatot kaptam a kezemhez! Semmilyen más fizetési ajánlatot ezenkívül írásban nem kaptam! A klub mindennemű további tárgyalástól elzárkózott kérésem ellenére!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik