Szerződést hosszabbított a Ferencvárossal a háromszoros olimpiai bajnok

Vágólapra másolva!
2024.10.18. 18:06
Dusan Mandics és Nyíri Zoltán (Fotó: fradi.hu)
A háromszoros olimpiai bajnok szerb Dusan Mandics szerződést hosszabbított a Bajnokok Ligája-címvédő Ferencváros férfi vízilabdacsapatánál.

 

A Novi Beogradtól tavaly érkező világ- és Európa-bajnok balkezes játékos eredeti kontraktusa az idény végén járt volna le, de a két hete Európai Szuperkupát nyerő fővárosi klub péntek este bejelentette, hogy az együttműködés most már 2027 nyaráig szól.

„A világ legjobb vízilabdázója 2025 nyarától még két évre elkötelezte magát a Ferencvároshoz!” – jelentette be az egyesület honlapján az FTC ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán.

Az M4 Sportnak Mandics a szerződéshosszabbítást illetően kiemelte: voltak más lehetőségei is, de könnyű döntést hozott azzal, hogy továbbra is az FTC-nél vízilabdázik.

„Életem legjobb éve a Ferencvárossal töltött elmúlt idény volt, itt saját magam legjobb verziója vagyok most” – szögezte le. Hangsúlyozta: úgy érzi, nagyon erős csapatot alkotnak, jó úton járnak, az idény első trófeájának megszerzése nagyon fontos volt. Ugyanakkor úgy is véli, nem elég az, hogy kiváló nevekből áll a keret, ezt folyamatosan bizonyítaniuk is kell és magas szinten kell teljesíteniük.

„Minden mérkőzést, minden trófeát meg akarunk nyerni” – hangsúlyozta. Megemlítette: élvezi a vízilabdázást, az edzéseket, a mérkőzéseket, ebben találja meg a motivációt. Bevallása szerint mindig igyekszik pozitív maradni, még akkor is, mikor esetleg éppen fáradt, a csapat tagjának lenni pedig igazi öröm számára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik