Férfi vízi: Kis Gábor is utazik, Lévai Márton is a keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.25. 13:47
null
Kis Gábor a könyökét vágta be, de utazik Görögországba (Fotó: Fuszek Gábor)
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a kedd délelőtti edzés után közölte azoknak a nevét, akik ott lesznek a hétvégi Szamaricidisz-kupán – tizenöten utazhatnak Görögországba.

 

Benedek Tibor elmondta, Kis Gábornak a sérülése ellenére muszáj a csapattal utaznia.

„Játékkal tud igazából formába lendülni. A sérülése, úgy fest, nem súlyosbodhat a mérkőzések alatt, azaz össze kell szorítania a fogait” – mondta a magyar szövetségi kapitány a waterpolo.hu-nak.

A görögországi felkészülési tornán – amelyet június 28. és 30. között rendeznek – sorrendben Montenegró, Szerbia, Olaszország és Görögország lesz a magyar csapat ellenfele. Válogatottunk az első két napon játssza le mind a négy mérkőzését.

„Ez van, ehhez alkalmazkodunk. A két nap két különböző stílust igényel, pénteken a fizikum dominál majd, szombaton inkább az úszás. Engem most elsősorban a játékunk érdekel, ha esetleg utolsóként végeznénk, az sem zavarna, de persze szó sincs arról, hogy ne akarnánk minden meccsen győzni.”

A MAGYAR VÁLOGATOTT 15 FŐS KERETE
Kapusok: Nagy Viktor, Lévai Márton
Mezőnyjátékosok: Hárai Balázs, Kis Gábor, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Vámos Márton, Szivós Márton, Varga Dénes, Salamon Ferenc, Török Béla, Bátori Bence, Gór-Nagy Miklós, Decker Ádám, Tóth Márton

A MAGYAR CSAPAT MÉRKŐZÉSEI
Június 28., péntek

9.00: Magyarország–Montenegró
18.30: Magyarország–Szerbia

Június 29., szombat
9.00: Olaszország–Magyarország
20.00: Görögország–Magyarország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik