Célkeresztben a nápolyi duó

A. Z.A. Z.
Vágólapra másolva!
2003.04.28. 22:09
Címkék
Kásás Tamás neve itt, Steinmetz Barnabás neve ott, a szombati, nápolyi hírek jelentősen megmozgatták a fővárosi pólóélet vezető csapatainak fantáziáját.
Jegyek a BL-döntôre

BUDAPEST. Hazánkban is nagy az érdeklôdés a genovai BL négyes döntô iránt (május 16–17.). A magyar drukkerek a Domino-BHSE klubházában, a Dózsa György út 53. szám alatt válthatnak jegyet az eseményre. Amint Novák Ferenc szakosztályvezetô tájékoztatta lapunkat: a napijegyek ára 25, illetve a döntôre 35 euró, míg a kétnapos bérletek 55 euróba kerülnek.
Jegyek a BL-döntôre

BUDAPEST. Hazánkban is nagy az érdeklôdés a genovai BL négyes döntô iránt (május 16–17.). A magyar drukkerek a Domino-BHSE klubházában, a Dózsa György út 53. szám alatt válthatnak jegyet az eseményre. Amint Novák Ferenc szakosztályvezetô tájékoztatta lapunkat: a napijegyek ára 25, illetve a döntôre 35 euró, míg a kétnapos bérletek 55 euróba kerülnek.
Kásás Tamás neve itt, Steinmetz Barnabás neve ott, a szombati, nápolyi hírek jelentősen megmozgatták a fővárosi pólóélet vezető csapatainak fantáziáját. Ami biztos: a sportág egyik legnagyobb alakjának, Kásás Tamásnak ajtót mutató Posillipo Napoli döntésével minden bizonnyal másik magyar olimpiai bajnokának, Steinmetz Barnának is búcsút inthet – kiváló bekkünk tavaly is kis híján hazatért, nem lenne meglepő, ha a történtek után elhagyná az olaszokat, és egy magyar csapattal kötne szerződést.
No de melyikkel? – találgatják az uszodában.
A BVSC és a Domino kizárható, tudtuk meg a csapatok képviselőitől.
Talán a Vasassal? Meglehet. Az angyalföldi stáb mindenesetre hétfő este összeült, hogy a jövőről értekezzen. "Azon vagyunk, hogy még jobban megerősítsük a csapatot. Dolgozunk az ügyön” – mondta diplomatikusan Méhes Jenő szakosztályvezető, aki nem tagadta, mindkét Posillipo-pólós érdekli őket! Hogy mindezt miből fedeznénk? Információink szerint szó van arról, hogy visszatér a Vasashoz a Vodafone – amit így kommentált Méhes: "Nézze, mindig is jó volt a kapcsolatunk a telefonos céggel, amely anno nem a Vasas miatt távozott. Meglátjuk, mit hoz a jövő.” Meglátjuk.
És itt jöhet képbe a Ferencváros. Tudniillik hétfő délelőtt nem más, mint Kárpáti György, a zöld-fehérek háromszoros olimpiai bajnoka lobbizott szeretett csapatáért a Vodafone-nál! "Úgy gondoljuk, óriási lehetőség lenne úgy a Fradinak Kásás Tamás és Steinmetz Barnabás, mint a két játékosnak a klub. Természetesen azon vagyunk, hogy szerződtessük őket, Kásással már beszéltünk is, és jó jel, nem zárkózott el semmitől” – így Wiesner Tamás, a zöldek vezetője, aki elárulta: Szöllősi Tamás cége, a jó néhány CBA áruházat működtető Jégcsillag Kft. jelezte, hajlandó lenne segíteni abban, hogy az említettek a jövőben az FTC sapkát húzzák a fejükre. Előbbi verzió esélyeit csökkentheti a tény, amely szerint a Ferencváros kézislányainak, továbbá a klub futballistáinak egyaránt egy másik telefonos cég, a Westel a támogatójuk…
A Fradi mellett a másik LEN-kupában induló csapatunk az Újpest, amely szintén erősítéseken töri a fejét. A lilák nem gondolkoznak Kásás személyében, nem úgy a Steinmetz névben! Nem csak Barnára, hanem öccsére, Ádámra is szemet vetettek – a tréner, Csapó Gábor információnik szerint már mindkettőjükkel felvette a kapcsolatot. Miután a testvérek Magyarországon együtt szeretnének játszani, nem áll rosszul az Újpest – mindazonáltal Steinmetz Barna a legjobban annak örülne, ha jó barátja, Kásás is mellettük volna. Magyarán jelen állás szerint az edzői posztra Kásás Zoltánt megkereső Vasas áll a legközelebb ahhoz, hogy nagyot "akasszon”. Az igazolni vágyók úgy tudjuk, ma estére élesítenek, a nápolyi kettős ugyanis hazaérkezik Olaszországból.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik