Kaká nem, csak a nagymamája haragszik a bíróra

Vágólapra másolva!
2010.06.22. 18:21
null
Kakát harmadszor állították ki pályafutása során (Fotó: Action Images)
A labdarúgó-világbajnokságon Elefántcsontpart ellen kiállított brazil Kaká újságíróknak elmondta, nem haragszik a piros lapot felmutató francia Stéphane Lannoy játékvezetőre, bár továbbra is igazságtalannak tartja a bíró döntését. Ugyanakkor a támadó nagymamája már nem ilyen megértő…

„Egyedül a nagymamám haragudott a játékvezetőre” – nyilatkozta Kaká az az Elefántcsontpart ellen kapott piros lapja kapcsán. A brazil játékos elmondta, nagyanyja kemény szavakkal kritizálta a bírót, de ezeket nem szeretné idézni.

„Teljesen hétköznapi eset volt, sajnos azonban az ellenfelem túlreagálta a dolgot. Ha majd egyszer tényleg elvesztem a fejem, bocsánatot fogok kérni" – tette hozzá a brazil játékos, aki kifejtette, legközelebb mindent elfog követni azért, hogy elkerülje a hasonló szituációkat.

A 28 éves Kaká azt is elárulta, mi a legnagyobb motiváció a számára.

„Láttam képeket, hogy emberek ezrei ünnepelnek minket a Copacabanán, az az érzés leírhatatlan.  – mondta a támadó. – Nemcsak a Copacabanán, hanem egész Brazíliában rengetegen követik figyelemmel a szereplésünket, mi ezekért az emberekért játszunk. Ez az igazi motiváció."

Kaká akkor kapott piros lapot, amikor összeütközött az elefántcsontparti Keitával, amit Lannoy játékvezető úgy értékelt, hogy a brazil könyökölt, ezért felmutatta neki a második sárga lapját, majd a pirosat.

Kakát eddigi pályafutása során az Elefántcsontpart elleni meccsig kétszer állították ki, még a Sao Paulo játékosaként. Piros lapja miatt biztosan kihagyja a Portugália elleni pénteki rangadót a G-csoportban.  

A brazil hozzátette, alig várja, hogy az egyenes kieséses szakaszban ismét pályára lépjen, és reméli, hogy a játéka is sokat fog javulni a folytatásban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik