Futsal: vereséggel kezdték az U19-esek az Eb-selejtezőtornát

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.03.17. 09:01
Címkék
Az U19-es futsalválogatott szerda este egygólos vereséget szenvedett a szlovénoktól a szerbiai Eb-selejtezőtornán.

A magyar U19-es futsalválogatott szerda este a szerbiai Eb-selejtezőtornát a szlovénok ellen kezdte, és 2–1-es vereséget szenvedett.

Vereséggel kezdték az U19-esek az Eb-selejtezőtornát Forrás: mlsz.hu
Vereséggel kezdték az U19-esek az Eb-selejtezőtornát Forrás: mlsz.hu

Vereséggel kezdték az U19-esek az Eb-selejtezőtornát  •  Forrás: mlsz.hu

A hazai szövetség beszámolója szerint Frank Tamás csapata kiegyenlített mérkőzést játszott ellenfelével, amely a 24. és a 28. percben is gólt szerzett. A magyar részéről Szalmás Zoltán gondoskodott a szépítésről, de az egyenlítés már nem jött össze.

„Az első félidőben kevés lehetőség alakult ki a kapuk előtt, azokat viszont kivétel nélkül mi hagytuk ki, a szünetig jobbak voltunk az ellenfelünknél –értékelt a találkozó után Frank Tamás az mlsz.hu-nak. –.A fordulás után néhány percig tartó rövidzárlatot kihasznált az ellenfél, két buta hibánkból is gólt kaptunk. A folytatásban már nehéz dolgunk volt, de szépítettünk, és akár az egyenlítés is meglehetett volna, még az utolsó másodpercben is volt egy nagy lehetőségünk, de hiába érdemeltünk jobb eredményt, nem tudtunk döntetlenre hozni a mérkőzést.”

A csoport másik szerdai mérkőzésén a franciák 4–0-ra nyertek a házigazda szerbek ellen. A magyar válogatott a második fordulóban, csütörtökön 19.30-tól a szerb csapat ellen lép pályára.

További korosztályos hírekLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik