NS: Hosszú: egyből egy; Risztov, Lékó és Pars megmondja; Aranyifjak - kedd

Vágólapra másolva!
2014.08.18. 23:31
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
Hosszú Katinka elkezdte berlini menetelését – és rögvest be is húzta a 400 m vegyes aranyát. Sokáig még nagyobb idő nézett ki a 4:31.03 percnél, de a végére kicsit visszavett az újdonsült Európa-bajnoknő, és „csak” kontinensbajnoki csúccsal győzött.

... Risztov Éva pedig elmesélte a helyszínről tudósító Kovács Erikának, hogy boldog a 10 km-en nyert ezüstjével, edzőjével, Kovács Ritával pedig „...lesznek még konfliktusaink a jövőben is, ám bizakodom, hogy mindezek ellenére képesek leszünk sokáig együtt dolgozni.”

Kedden és szerdán az utolsó BL-selejtezőket játsszák Európa-szerte – magyar csapatok nélkül, de a Salzburg kapuját védő Gulácsi Péterrel, aki nem is rejti véka alá, hogy csalódott lenne, ha nem jutnának túl a Malmőn, az utolsó akadályon.

A Ferencváros Győr elleni idegenbeli sikerének hőse, Busai Attila elmesélte Somogyi Zsoltnak, hogy alig várja már az első bajnokit az új Üllői úti stadionban, hiszen a Fradi–Újpest öregfiúkmeccs ötezer bérletesétől megremegtek a falak...

Kondás Elemér érthetően nem boldog a bajnoki rajt miatt, de a svájci Young Boys ellen esedékes El-selejtezőre koncentrál, az a hét legfontosabb meccse. A Zürichben élő menedzser, Szerény László viszont arra hívja fel a debreceniek figyelmét, hogy a berni rivális elképesztően gyors játékosokból áll, jó lesz velük vigyázni.

Pars Krisztián aranyat hozott haza Svájcból, és Arday Attilának adott interjújában azt mondja, hogy a 82.69 m-es egyéni csúcsban is talált nüansznyi kivetnivalót, aminek hiányában akár 84 méterig is eljuthatott volna...

Lékó Péter a közösség, a sakkcsapat egységére hívta fel Pál István figyelmét, és az sem zavarja, hogy elvesztett néhány Élő-pontot, majd az egyéni versenyeken visszaszerzi, a tromsői ezüstöt viszont senki sem veheti el tőle.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik