Úszó Eb: Hosszú gonosz hangokat is hallott, erőt merített belőlük

Vágólapra másolva!
2010.08.12. 17:46
Az aranyérmes Hosszú Katinka érthetően boldogan, az ezüstérmes Verrasztó Evelyn kissé elkeseredetten nyilatkozott a 200 méteres női vegyes úszás Európa-bajnoki döntője után.

Hosszú Katinka: – El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, de úgy lett volna igazságos, ha Evelyn is kap egy aranyérmet. A négyszáz vegyes után sokan azt gondolták, hogy nem vagyok megfelelő formában, sok gonosz hangot is hallottam. Ezek erőt adtak ahhoz, hogy felszívjam magam. Nagyon hálás vagyok Bodor Ricsinek és Cseh Lacinak, akik délelőtt segítettek összerakni a mellúszásomat. Mostantól a váltóra összpontosítok, hogy a többi magyar lányt is hozzásegíthessem a győzelem élményéhez.Hosszú Katinka: – El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, de úgy lett volna igazságos, ha Evelyn is kap egy aranyérmet. A négyszáz vegyes után sokan azt gondolták, hogy nem vagyok megfelelő formában, sok gonosz hangot is hallottam. Ezek erőt adtak ahhoz, hogy felszívjam magam. Nagyon hálás vagyok Bodor Ricsinek és Cseh Lacinak, akik délelőtt segítettek összerakni a mellúszásomat. Mostantól a váltóra összpontosítok, hogy a többi magyar lányt is hozzásegíthessem a győzelem élményéhez.

Verrasztó Evelyn: – Szomorú vagyok, mert nagyon szerettem volna nyerni. Csupán az vigasztal, hogy Katka személyében magyar versenyző előzött meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik