Tenisz: Udvardy Panna kikapott a döntőben Jászvásáron

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.07. 14:04
null
Udvardy Panna kikapott a döntőben Jászvásáron (Fotó: Török Attila)
A második helyen kiemelt Udvardy Panna kikapott a romániai Jászvásáron (Iasi) zajló salakpályás női tenisztorna egyes és páros döntőjében – írja az MTI.


A WTA honlapja szerint a világranglista 93. helyezettje három játszmában maradt alul a harmadikként rangsorolt, román Ana Bogdannnal szemben. A meccs 2 óra 21 percig tartott.

A magyar játékos a hétfői világranglistán a karriercsúcsot jelentő 77. helyen áll majd.

Udvardy Panna Jani Rékával az oldalán a páros döntőben is kikapott, a negyedik helyen kiemelt magyar duó a challenger-verseny vasárnapi fináléjában az orosz Darija Asztahovával és a hazai közönség előtt szereplő Andreea Amalia Roscával csapott össze.

Az első szett 7:5-tel az ellenfélé, a második ugyanilyen arányban a magyaroké lett, majd a harmadik játszmát pótló – és tíz nyert pontig tartó – döntő rövidítésben a rivális kettős 7–3-ra elhúzott, Janiék 8–7-re felzárkóztak, de ezután már nem nyertek pontot. A tíz bréket hozó találkozó 1 óra 54 percig tartott.

 

WTA-125 TORNA, JÁSZVÁSÁR (115 000 dollár, salak)
EGYES, DÖNTŐ
Bogdan (román, 3.)–Udvardy (2.) 6:2, 3:6, 6:1

PÁROS, DÖNTŐ
Darja Asztahova, Andreea Amalia Rosca (orosz, román)–Jani Réka Luca, Udvardy Panna (4.) 7:5, 5:7, 10–7 – döntő rövidítés

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik