Sportrádió: Marozsán szerint teljesen más lesz a mostani mérkőzése Alcarazzal, mint tavaly Rómában

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.03.12. 07:18
Marozsán bízik benne, hogy tartja majd a lépést Alcarazzal (Fotó: Árvai Károly)
A Sportrádió Hazafutás című műsorában Marozsán Fábián beszélt róla, hogy milyen érzésekkel vág neki az Indian Wells-i tenisztorna nyolcaddöntőjének kedden, amelyben a címvédő Carlos Alcarazzal találkozik.

Tavaly a magyar tehetség éppen a kétszeres Grand Slam-bajnok spanyolt győzte le elképesztő játékkal Rómában, ám a Marozsán szerint ez a mérkőzés teljesen más lesz. 

„Salakon jobban lehet csúszni és jobban kipattannak a labdák, de kemény pályán valószínűleg bumm-bumm teniszt fogunk játszani. Mindkettőnknek kevés ideje lesz gondolkodni, így aki hamarabb tud ütni, nagy előnyt szerezhet. Bízom benne, hogy tudom majd alkalmazni a taktikám és sikerül tartani vele a lépést.”

21.00: ATP és WTA 1000-es torna, Indian Wells. Benne: Marozsán Fábián–Carlos Alcaraz (Tv: Match4)
INDIAN WELLS, PROGRAM (KEDD)

A világranglistán 58. helyen álló teniszező úgy véli, napról napra jobb, egyre inkább összeáll a játéka. 

„Ahogy teltek a mérkőzések, egyre stabilabb játékkal tudtam győzni. Minden alkalommal más volt az erősségem, és remélem, hogy lesz megint egy olyan mérkőzés, amelyen minden összeáll és nagy meglepetést szerezhetek egy sztár ellen.”

Az interjú végén Marozsán még arról is beszámolt, jelenleg milyen formában érzi magát. 

„Próbálok minél többet ütni, és egyre többet kondizom, hogy bírjam a nagy terhelést, amit kapok. Úgy látom, most jól jön ki a lépés és fizikailag is remek formában vagyok. Nagyon örülök neki, hogy ismét játszhatok egy nagy mérkőzést centerpályán, és remélem, hogy ez jó hatással lesz majd rám a karrierem további részében.”

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA HALLGATHATÓ MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik