Bale: bokasérülés... (Spurs 2-2 Basel)

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2013.04.05. 00:04
Jobbulást Gareth! Borzalmasan fájdalmasnak nézett ki a sérülése, AVB szerint a dokik "még reménykednek abban, hogy nem annyira súlyos mint amilyennek...

Jobbulást Gareth! Borzalmasan fájdalmasnak nézett ki a sérülése, AVB szerint a dokik "még reménykednek abban, hogy nem annyira súlyos mint amilyennek a képeken tűnik." A fájdalom viszont még nagyon erős, és az sem kecsegtet sok jóval, hogy az első vizsgálat alapján hasonlónak tűnik, mint a legutóbbi bokasérülése. Akkor több hónapba telt a gyógyulás. Nemcsak Bale-nek és a Spurs-nek tragédia ez a szerencsétlen eset, hanem minden futball szerető ember számára. (Leszámítva persze a Chelsea és az Arse szurkolóinak többségét.) Az idei PL-szezon legkiemelkedőbb játékosa a wales-i, Lineker nem véletlenül emlékezik meg a játékáról majd minden meccs után. Zidane is épp a minap nevezte a szezon legkellemesebb színfoltjának Bale-t. Amíg nincs hivatalos hír a pontos diagnózisról addig persze még bízhatunk a csodában. De nehéz elképzelni, hogy ezen csak úgy túl lehet lépni. Ha tippelni kell, akkor hónapokra és nem hetekre számíthatunk.Jobbulást Gareth! Borzalmasan fájdalmasnak nézett ki a sérülése, AVB szerint a dokik "még reménykednek abban, hogy nem annyira súlyos mint amilyennek a képeken tűnik." A fájdalom viszont még nagyon erős, és az sem kecsegtet sok jóval, hogy az első vizsgálat alapján hasonlónak tűnik, mint a legutóbbi bokasérülése. Akkor több hónapba telt a gyógyulás. Nemcsak Bale-nek és a Spurs-nek tragédia ez a szerencsétlen eset, hanem minden futball szerető ember számára. (Leszámítva persze a Chelsea és az Arse szurkolóinak többségét.) Az idei PL-szezon legkiemelkedőbb játékosa a wales-i, Lineker nem véletlenül emlékezik meg a játékáról majd minden meccs után. Zidane is épp a minap nevezte a szezon legkellemesebb színfoltjának Bale-t. Amíg nincs hivatalos hír a pontos diagnózisról addig persze még bízhatunk a csodában. De nehéz elképzelni, hogy ezen csak úgy túl lehet lépni. Ha tippelni kell, akkor hónapokra és nem hetekre számíthatunk.

A biztonság kedvéért Lennon és Gallas is lesérült. Assou-Ekotto pedig úgy játszott, mintha az utóbbi pár hétben két évtizedet öregedett volna. Corlukát idézte a mozgása. A Basel nagyon jól játszott - merem ezt most úgy állítani, hogy nem lehet pontosan tudni mennyire tüntette fel őket jobb színben a mi bénázásunk. De úgy tűnt, hogy nagyon akarják a továbbjutást és a letámadásuk félelmetesen jó és kérlelhetetlen volt. Ha így fociznak Baselben is, akkor nem sok sót fogunk megenni mellettük.

Igazságtalan lenne egyébként egyedül Benny-t kipécézni. Egymást múlta alul szinte mindenki. Scottie egészen hajmeresztő dolgokat csinált a ziccerének abszurd elhibázásán kívül is. Friedel talán megúszhatja nagyobb szidalmak nélkül és a két gólszerző is kilóg a sorból, amennyiben nem ártottak többet, mint amennyi hasznot hajtottak. De úgy általában nem volt különösebben említésre méltó teljesítmény a mieink soraiban. A svájciaktól sok szép dolgot láthattunk.

Összefoglalók itt. A játék képe alapján örülhetnénk az iksznek is - de a fenti körülmények miatt egy 6-2-es győzelem esetén is lógatnánk az orrunkat. A sérülés miatt egyébként a sorson kívül senkit sem hibáztathatunk.

COME ON YOU SPUUUUURRRRSSS!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik