Higuaínt tíz perc alatt, telefonon vásárolta meg a Napoli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 19:14
null
Higuaín tíz perc alatt igazolt Madridból a Napolihoz (Fotó: Reuters)
Aurelio De Laurentiis, a Napoli labdarúgócsapatának elnöke legutóbbi interjújában közölte, hogy Gonzalo Higuaín átigazolásáról tíz perc alatt, telefonon egyezett meg a Real Madrid vezetőivel a nyáron.

„Épp a hegyekben edzettünk a csapattal, amikor rákérdeztem a vezetőknél, hogy mi lenne, ha rácsörögnék a Real Madridra? Innentől már pörögtek az események, tíz percbe sem tellett, és már meg is egyeztünk Higuaín harmincnyolc millió eurós átigazolási díjáról a madridiakkal” – mesélte büszkén a Sky Sports Newsnak a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis.

A nápolyiak első emberét arról is faggatták, hogy nem aggódott-e amiatt, hogy az Arsenal esetleg előtte csap le az argentin gólvágóra.

„Az Arsenal? Nekem senki nem mondta, hogy a londoniak is vitték volna. Bocsi, Arsenal” – tette hozzá vidáman De Laurentiis.

Egy biztos, Arsene Wenger sajnálhatja, hogy nem csapott le az argentin csatárra, hiszen Higuaín Napoliba szerződése óta hét mérkőzésen négy gólt szerzett.

A River Plate-ben nevelkedett labdarúgó a sikeres bemutatkozása ellenére még a kispadra sem fért oda az Arsenal elleni keddi BL-mérkőzésre. Talán De Laurentiis máris sajnálja az argentinért a 38 millió eurót, plusz azt a kis pénzt, amit a telefonszámlájára költött?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik