A Sun hajtóvadászatot indított Giggs után

Vágólapra másolva!
2011.06.07. 15:34
null
Hívja a számot, ha látta a személyt! (Fotó: Thesun.co.uk)
Az általában jól értesült, de kíméletlen angol bulvárlap nagyon szeretné megtalálni a házasságtöréssel vádolt focistát. Forró drót nyitottak, hívja, aki látta!

A hétvégén kitört botrány óta Ryan Giggs és családja eltűnt Angliából, és, ami fontosabb, az angol bulvársajtó vérszagot fogott munkatársai elől is. Miként azt a Sun egy igen terjedelmes cikkben leírja, a családi botrány után (Giggs öccsének, Rhodrinak a felesége, Natasha azzal állt elő, hogy idén áprilisig, összesen nyolc éven át volt viszonya a Manchester United focistájával) a walesi futballista felhívta öccsét, és mindent tagadott neki, Natasha kitalációjának titulálva a híreket. Rhodri azonban nem hitt neki, hiába állt ki Ryan mellett annak felesége, Stacey is.

A Sun úgy tudta, hogy Giggs és családja Marbellán készült eltölteni a nyári vakáció egy részét. Azonban hiába keresték a megadott hotelben, oda nem jelentkezett be. A lap értesülései szerint egy privát villát bérelt a család, valahol Spanyolországban, Marbella közelében.

Látni azonban senki sem látta Ryant és családját vasárnap óta, így a Sun végső elkeseredésében létrehozott egy nyílt vonalat, amelyen várják az éles szemű és árulkodó kedvű önkéntes paparazzók bejelentéseit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik