Usain Bolt vérfürdő nélkül képtelen elaludni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.16. 14:22
null
Bolt nemcsak a rekortánon, kedvenc videojátékában is gyorsan fut (Forrás: Action Images)
A hatszoros olimpiai bajnok sprinter, Usain Bolt teljesen rákattant a Call of Duty lövöldözős videojátékra, saját bevallása szerint egyszerűen képtelen éjszaka nyugovóra térni, ha előtte nem játszott egy keveset – tudtuk meg az FHM magazin által készített interjúból.

Személyazonosságát nem fedi fel ellenfelei előtt, így azok nem tudhatják, hogy éppen a világ leggyorsabb embere ellen élhetik bele magukat a második világháborús eseményekbe.

„Egyszer egy srác játék közben azt mondta, próbált levadászni, de olyan gyors voltam, mint Usain Bolt. Elhiheti, nem bírtam ki röhögés nélkül” – viccelődött a 27 éves jamaicai világrekorder.

„Az esti rutinhoz szorosan hozzátartozik, hogy játszom pár órát a Call of Dutyval, szerintem nincs ezzel gond. Az emberek persze nem tudják, hogy éppen Usain Boltra lőnek. Miközben beszélünk, próbálom elváltoztatni a hangom, ezzel is álcázva magam.”

A CoD online játékosai nevüket és hangjukat használva kommunikálhatnak, a játékosok a világ bármely pontjáról szembe kerülhetnek egymással.

Bolt alvási szokásira is kitért az interjú során: „Későn fekvő típus vagyok, ezen már nem fogok tudni változtatni. Egyszerűen képtelen vagyok korán ágyba bújni. Versenyek előtt azért tizenegykor elmegyek aludni, de kínosan érzem magam, ha annál korábban nyugovóra térek. Legtöbbször éjjel egy és kettő között alszom el.”

Bolt az Instagramra is feltöltött egy rövid videót, amelyen épp a legújabb Call of Duty rész megszerzése okozta örömét osztotta meg követőivel. Indulhat a kockulás!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik