Kurnyikova és Enrique Iglesias szakít? - képgaléria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.04. 13:44
null
Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova (forrás: zimbio.com) <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Anna_Kurnyikova')">A KÉPGALÉRIÁHOZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
Spanyolországban arról írnak a társasági lapok, hogy az egykori teniszező, a szépségével férfiszemeket a teniszpályára szögező Anna Kurnyikova kapcsolata megromlott a barátjával, Enrique Iglesiasszal. Az énekes és a teniszező együttélését a sztárvilág egyik legszilárdabb kapcsolatának tartják.

Egyetlen „probléma" van, már ha ez probléma, ugyebár, hogy nem házasodtak össze, és még nincs gyerekük. Azt viszont eddig is tudni lehetett, hogy Iglesias irtózik a házasság gondolatától, és ennek többször, több fórumon is hangot adott már.

A párt többé-kevésbé ismerő források szerint azonban a Kurnyikova lassacskán ráunt erre a helyzetre, és már azt fontolgatja, hogy szakítanak, ha Enrique nem lép. Időről időre felröppentek az esküvőjükről szóló hírek, de ezidáig nem ülték meg a lagzit.

A hír kétségtelenül sok férfi fantáziáját megmozgatta, az biztos, hogy az egykori teniszezőnő ma is kiváló formában van, gyorsan udvarlóra találna. Valami azonban azt súgja nekünk, hogy ez az „esküvőbalhé" nem olyan komoly dolog, ha két szív szereti egymást.

Ameddig azonban kiderül az igazság, elevenítsük fel egy képgaléria segítségével, hogy milyen erények miatt tette Anna Kurnyikova teniszkedvelővé a férfihadakat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik